2. Dünya Savaşı ve Öncesi Paranormal Olaylar


Tarih boyunca, çoğu zaman yalnızca kaderlerin anlayışının ötesinde güçler tarafından kaderine karar verilir. Demek ki, genellikle iktidardaki zenginler, hükümetler ve askeri liderler, şeylerin gidişatını etkileyeceklerdir. Temel olarak birbirlerine savaş açarak veya bilimsel keşifler yaparak veya halkı gözetleyeçeklerdir.
 Tarihteki en büyük olayların hepsi  Moon Landing, iki Dünya Savaşı, 1966 yılı zamanlarındaydı. Çoğu insanın ulaşamayacağı güçler tarafından kararlaştırıldı. O zaman dış güçlerin sadece dünyayı kendi oyuncakları olarak gören ve kaprislerine bakan bir kurum olmadığı zamanlar vardır. Bazen bu kuvvetler başka bir şeydir.
 Paranormal etkinliklerin çoğu masalları saçmalık, zihin bir hatası, ışığın bir hile ya da tamamen yalan gibi sallayacak. Anlamadığınız şeylerin itibarını hafifletmek kolaydır. Yine de, bazen bu fenomenler, tarihin tarihçeleri üzerinde etkisiz bir iz bırakır; üzerinde yaşayanların çoğunun var olduğuna da inanmasalar bile dünyayı değiştirir.
 Garip olan bir şey olduğunda, insanlar onu sorgulamaya yönelirler. Bir sürü insan garip bir şey gördüğünde yolda var olduğunu bile bilmediğin yepyeni bir inanca kapılacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder