Kameradaki Gizem


 Memur Karl Romero, 2014'te New Mexico'daki Espanola polis karakolunda görev yapan nispeten sakin bir Cumartesi gecesi geçirdi ve yerin etrafında kurulmuş olan birkaç gözetleme kamerasını izledi. İstasyona girişi işaret eden kameraların birinde garip bir şeyler görene kadar işler iyi gidiyordu.

  Kameradaki görselleri inceleyen Romero başlangıçta, altındaki bacaklara göz atana kadar baktığı parlak beyaz "lekenin" bir böcek olması gerektiğini düşündü. O halde, yalnızca tanımlayabileceği şeylere baktığını fark etti. Polis karakolu giriş yolu bir kapıyla engellendiği ve bir alarm sistemi ile güvenlik altına alındığından Romero, görüntü üzerinde gösterilen bir insan figürü olamayacağını biliyordu.

  Ertesi gün üstlerine rastladığını bildirenlerin çoğu ona inanmıştı. Bazıları kendi korkunç deneyimleriyle ilerledi; binada garip, açıklanamayan sesler duyduklarını ve lobide de garip manzaralar yaşadıklarını söylediler. Romero öyküsünü TV'ye aktardı ve hayaletler olduğuna inandığını söyledi ve gördüğü hayalet figürün yıllar boyunca bölgede yaşanan faili meçhul cinayetlerle bir ilgisi olduğunu düşünüyor.

 Bakalım görüntüler hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir ?

0 yorum:

Yorum Gönder