Cinler Ve Beşinci Boyut Teorisi


  Merhaba sayın doğaüstü okurları. Bu yazacaklarımın tamamı bana ait ve sadece bir teoridir. Yıllardır uzayın derinliklerinde bir umut olmamasına rağmen solucan deliği aranıyor. Bu arayış için müthiş paralar harcanıyor. Solucan deliği teoride uzayı büken kestirme bir yol yani bir sayfa kağıdı düşünün bir uçtan bir uca gitme uzaklığı matematiksel olarak hesaplanabilir ama kağıdı ikiye büküldüğünde zaman kavramı yok sadece 5 boyuta geçmiş olur ve direk varış noktası hesaba girer. Amaçlanan da uzayda insan ömrü ve teknoloji ile gidilemeyecek uzaklıkta ki galaksilerde yaşanacak yeni dünya arayışıdır.
  Şimdi gelelim benim teorime, diyeceksiniz ki cinler alemi ile ne alakası var. Şöyle açıklayayım uzayda 5. boyuta geçmenin yollarını arıyoruz ya saten 5 boyut bizim zamanımızda ise ve 5 boyutta mekan kavramı yoktur sadece ışınlanma geleceğe dönebilme yani zamanda yolculuk yapılabilir. Peki ya cinler saten bu saydıklarımızın hepsini yapmıyorlar mı ? Bir cin dünyanın etrafını sadece saniyeler içinde dönebilir. Çoğu insan cinlerden medet umarak geleceği öğrenmeye çalışır ama cin inatla geçmişi söyler ve doğru tahmin eder. Bunun sebebi cinin boyutunun geçmişe dönmeye müsaait olmasıdır. 5. boyutta olanlar 3 boyutta yaşayan herkesi görebilir ama bunun tam tersi mümkün değildir. Cinlerde bizi görebilir ama onlar 3 boyuta geçmeden biz onları göremeyiz.
  Sonuç olarak solucan deliğini ve 5 boyutu neden yıldızlarda arıyoruz ve bize nefes kadar yakınsa evet arkadaşlar bu sadece şahsi düşüncemdir. Sadece bir teoridir. Sizlerde bilginizi paylaşmak isterseniz yorum yazabilirsiniz.
 

0 yorum:

Yorum Gönder