Rüyada Ağladığını Görmek

 
  Rüyalar insanlar için pek önemli gibi görülmese de aslında ciddi anlamda hayatımızı etkilerler. Hatta bazen gördüğümüzü rüyalar o kadar etkiler ki, günü rüyayı düşünerek tamamlarız. Rüyalar alemi aslında bizlerin ruh halini bize yansıtırlar.
  Rüyada ağladığını görmek, genelde iyiye yorumlanır ve nedense rüyaların tersine çıktığı düşünülmektedir. Bana sorarsanız rüyalar ne tersine çıkar nede rüyada ağlamak iyiye yorumlanır. Rüyaların en önemli özelliği zaman içerisindeki ruh halinin sıkıntısını yada gelecekte ruh halinin sıkıntıya düşeceğini net bir şekilde ortaya koyar. Diyeceksiniz Allah'tan başka kimse geleceği göremez. Saten rüya görmek gerçek anlamda da yarı ölmektir. Bedenin yetkisinin bittiği, ruhun hüküm sürdüğü kayb alemidir ve bu yüzden Allah'ın huzurudur. Geleceği göremezsiniz ama ip uçları barındırır.
  İşin özü şudur. Rüyada ağladığını görmek gerçekten sıkıntı yaşadığının bir işareti yada ileri zamanda sıkıntıya düşeceğini gösterebilir. Tabi ki tam olarak gerçeği sadece Allah bilir. Unutmadan artık lütfen rüyalar tersine çıktı gibi gereksiz düşünceleri bir kenara bırakalım. Rüyalar yaşamımızın aynası değil sadece ruhumuzun varlığıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder