Dünyada Duyulan Garip Sesler

Tüm dünyada duyulan garip seslere Nasa açıklaması

 
  Hatırlayacağınız üzere 2008 ve 2013 yılları arasında Türkiye'de dahil olmak üzere tüm dünyada garip sesler duyulmuş ve sosyal medya ve haberlere konu olmuştu. Bende bu sesi duyanlardan birisiyim. Gece gerçekten çok garip bir uğuldu ve boru sesini anımsatan kulağı son derece rahatsız eden bir sesti. 
  Üzerinden bu kadar yıl geçmesine rağmen ve bu kadar araştırma yapılmasında bile sonuç elde edilemeyen bu seslere anca Nasa'dan cevap gelmesi seslerden bile daha garip olduğunu düşünüyorum. Saten bunca yıl geçmiş ve herkes tarafından unutulmuştu. O dönem ise ortaya bir çok teori atılmasının da sebebi olmuştu. Şimdi aklımıza gelen iki ihtimal oluyor. Birincisi unutulan bir olayın nasa aracılığı ile tekrardan neden gündeme geldiğidir. Diğeri ise teknolojisinin yardımı ile konuyu gerçekten çözmüş olması mı ? 

Nasa'nın açıklaması:

  Dünya Üzerinde bulunan radyo istasyonları, telefon görüşmeleri, tektonik plakaların hareketleri ve denizaltı, uçakların yaydığı frekansların bazı insanların duymaya daha yatkın olması sonucu bu sesleri duyuyor olmasıdır. Eğer insanlarda kulak yerine radyo anteni takılı olsaydı. bu sesleri sürekli duyuyor olurduk. Açıklaması beni tatmin etmedi sizleri eder mi ? Bilemem...

0 yorum:

Yorum Gönder