Cinlerin Özellikleri

  Cinler, insanoğlu gibi topraktan yaratılmamıştır. Dumansız ateşten yaratılmış bir maddeye sahip olmayan enerji yüklü varlıklardır. Bu yüzden biz insan gözü ile onları göremeyiz ve dokunamayız. Bir elektrik akımı düşünün veya dünya üzerinde manyetik enerjiyi, her ikisini de göremeyiz. Aynı dünya üzerinde yaşadığımız halde sadece boyut farkı bizleri birbirimizden ayıran bir çizgi oluşturur.

  Lakin cinleri ne kadar göremesek de onları hissedebiliriz. Enerjik varlıklar olduğu için bizden farklı özelliklere ve güçlere sahip varlıklardır. Cinlerde bizler gibi kendi özgür iradeleri ve düşünceleri vardır. Bizim gibi Allah tarafından sınava tabidirler. Unutmayın ki insanlardan önce dünya üzerinde 300 yıl hüküm sürerek yaşamışlar ve çok kan döktükleri için dünya üzerinde bulunmaları yasaklanmıştır.
 
  Cinlerin özellikleri, bizlere göre farklıdır. Işık hızında hareket ederler, şekil değiştirebilirler ve gayb alemini yanı geçmişi görebilirler ve daha önce ki konumda anlattığım gibi 5. boyutta yaşıyor olma ihtimalleri çok güçlüdür. İnsan çizgiyi geçmedikçe insana zarar vermezler. Anlayacağınız birisi sizin evinize habersiz girse tavrınız ne olurdu işte büyü ile ve benzeri faaliyetler ile onlar ile iletişim kuranlar izinsiz evlerine girmiş olurlar ve bedelini de öderler.

0 yorum:

Yorum Gönder