Pearl Harbor Gizemi

 
Amerika, Japonya'ya yaptığı pearl harbor saldırısından sonra gök yüzünde bu garip uçan cisimi gördü. İlk başta Japonya'nın intikam almak için yolladığı ajan uçaklardan bir tanesi sanıldı ve tam 15 bin mermi ile karşılık verildi. Daha sonrasında uçağın enkazını aramaya başlayan Amerika askerleri ne bir uçak parçasına nede bir askere ulaşabildi. Hemen ardından Japonya ile irtibata geçilerek uçağın onlara ait olduğu teyit edilmek istense de Japonya'nın böyle bir durumdan haberdar olmadığı kesinleşti. Amerikalı yetkililer konuyu derinlemesine incelese de hiç bir sonuca varılmadı.
 15 bin mermininde açık şekilde gökteki gizemli nesneyi vurduğunu ve ıskalanmadığınıda kesin olarak biliniyor. Peki hangi teknoloji bu kadar ağır silahlara karşı dayana bilirdi. Pearl harbor savaşından bu yana bu gizem hala sırrını koruyor. Bu gibi olaylar yıllardan beri bir çok ülkenin başına geliyor ve yetkililer olayları açıklayamıyor ama belki de Nasa bir gün ne olup bittiğini açıklar ve bizde öğrenmiş oluruz. 

1 yorum:

  1. Yav kendi yazıma yorum yapıcam ama uzun zaman sonra aklıma geldi. O tarihte bu derece iyi aydınlatma sistemi gerçekten ilginçmiş

    YanıtlaSil