Anneliese Michel'in İçindeki Şeytan Vakası

İşte Gerçek Şeytan Vakası




  Önemli Uyarı:Yazımıza başlamadan önce sadece yetişkinlerin okuması ve izlemesi gerektiği bir konudur. İnsan Üzerinde etki yaratabilir.
  1968'yılında  Anneliese Michel adlıbir kız çocuğu 16 yaşındayken bazı sıkıntılar çekmeye başladı. 1973 yılına gelindiğinde ise Anneliese böylesine kuvvetli bir yetenekler geliştirdi ve dua ederken halüsinasyon görmesini, gün boyunca iblise karşı karşıya kaldıklarını ve kendisinin lanetlendiğini söyleyen sesleri duyduğunu söyledi. Ayrıca "şeytan yüzleri" olarak beliren yüz ifadelerininde oluştuğu gözlemlendi ve sürekli elbiselerini çıkarır ve kendi idrarını yaladı. Buna ek olarak, dini sembollerden tamamen hoşnutsuz hale geldi ve kutsal suyun tadına bakamadı.
  Anneliese'nin bu sorunları yaşadığı zamanın çoğunluğu için bir psikiyatri hastanesine bağlıydı ve burada hiçbiri yardımcı olmadığı düşünülen çeşitli ilaçlar reçete edildi. 1975 yılına gelindiğinde, Anneliese ve ailesi, konvansiyonel tıpta yapılan ilerlemenin eksikliğinden bıkmışlardı; Aile bir Kilisesi'ne gidip Anneliese Michel'in şeytani bir mülke sahip olduğunu tespit ettiler. On aylık bir süre boyunca, Anneliese yetmiş altı atma geçirdi ve sonunda yemeyi reddettiğinde açlıktan öldü. Demonic possession veya şiddetli psikoz? Gerçek ne olursa olsun, alttaki videyu izleyerek bu olayın yalanmı yoksa bir gerçeğe dayalımı siz karar verir.

BU TARZ CİN VAKALARINI KİLİSE NASIL ÇÖZÜYOR AŞİKAR

  Benim düşümcem olay gerçek olabilir sonuçta bunun gibi bir çok olay cinler tarafından gerçekleştiriliyor. Sadece bu gibi cin vakalarını kiliselerin nasıl çözüm bulabileceği hakkında şüphelerim var diyebilirim. Yeri geldiğinde en ilimli hocalarımızın bile çözmeye zorlandığı cin vakalarının nasıl olurda iki ahin ve mumla çözüldüğü aşikar. Bazı söylentiler göre aslında ufoların bile cinler olduğu kuşkusuna düşülmüştür. Ufo yani uzaylıların sürekli metal araçları kullanmaları bu tezi suya düşürmüş ve hıocalarımıza göre cinler her kılığa girse de metal, toprağa ve bu gibi materyalleri oluşturabilecek yada var edebilecek yetkilerinin olmadığıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder