Los Angeles Savaşı Oldumu ?

WHATCURCULES SİTESİ LOS ANGELES SAVAŞININ YAŞANDIĞINI İDDA ETTİ



Yayınlanan yazıda aynen şu ifadeler kullanıldı;
  Tarih, yolunda bir zirveye ulaştığında, çoğu zaman yalnızca kaderlerinin anlayışının doğa ötesinde güçler tarafından kaderine karar verilir. Demek ki, genellikle iktidardaki zengin insanlar, hükümetler ve askeri liderler, dünyanın gidişatını etkileyeceklerdir. Temelde birbirlerine savaş açarak veya bilimsel keşifler yaparak veya halkı gözetleyerek. Tarihteki en büyük olayların hepsi, Moon Landing, iki Dünya Savaşı, 1966 Dünya Kupası galibi çoğu insanın ulaşamayacağı güçler tarafından kararlaştırıldı.
  O zaman dış güçlerin sadece dünyayı kendi oyuncakları olarak gören, kaprislerine bakan bir kurum olmadığı zamanlar vardır. Bazen bu kuvvetler başka bir şeydir. Paranormal etkinliklerin çoğu masalları saçmalık, zihin hatası, ışığın bir hile ya da tamamen yalan gibi gözükse de. Anlamadığınız şeylerin itibarını hafifletmek kolaydır. Yine de, bazen bu fenomenler, tarihin tarihçeleri üzerinde etkisiz bir iz bırakır; üzerinde yaşayanların çoğunun varolduğuna inanmasalar bile dünyayı değiştirir. Garip olan bir şey olduğunda, insanlar onu sorgulamaya yönelirler.
  Bir sürü insan garip bir şey gördüğünde yolda varolduğunu bile bilmediğin yepyeni bir hayatta hüküm sürer. Denilecek  o ki aslında bilmediğimiz bir çok doğaüstü savaş yaşanmış ve sadece bunu belli başlı liderler tarafından bilinmesidir. Bu savaşlar o kadar eski yıllara aitti ki çok az olan bunu kanıtlayan belgeler çok az kişi tarafından bilinmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder