Habis Ruhlar

  Habis ruhlar Nedir ? Büyü yapıla bilir mi ?


  Büyüler günümüzün en tehlikeli eylemlerindendir. Büyüler ile sadece cinler kullanılmamaktadır. Onlardan daha kötü ve tehlikeli varlıklarda yönetilebilir ve bunlardan biriside habis ruhlardır. Ruhlarda insanlara kara büyüler aracılığı ile başlarına bela edilebilirler. Böyle bir büyü yapıldığında dua okumanın ve hocalara gitmenin de kesinlikle bir faydası olmayacaktır. Bu ruhlar aile ile yaşamaya başlarlar ve yavaş yavaş herkesi ölüme sürüklemeye devam ederler. Özellikle bazı büyülerin mezarlıklarda yapıldığını hatta mezara bazı büyü gereçlerinin gömüldüğünü duymuşsunuzdur. İşte bu tarz büyülerin mezarlıkta yapılma sebebi budur. Bazı büyücüler mezar toprağı ile de büyü yapmaktadır ve bu büyülerde kısmen habis ruhlar yönlendirilebilmektedir. Burada önemli olan bu büyülerin çok az kişinin yapabilmesidir. Her büyü yapan yada bu ilimlerle uğraşanlar için mümkün değildir.
  Böyle bir büyü ile karşı karşıya kaldığınızda inanın yapacağınız hiç bir şey yok. Bu tarz büyülerde çok özel yöntemler kullanılmakta ve bu işin ehli kimse olmadıkça sonuç ölümle son bulmaktadır. Hatta cinler ile yapılan büyülerin bu büyü yanında çok masum kaldığını da söylemek mümkündür. Erva-ı tayyibe temiz ruh anlamına gelirken ervah-ı habis ise kötü ruhlar anlamındadır. Özellikle bu konuyu araştırırken kötü ruhlar filmi aklıma geldi ve bizler cinler ile oyalanırken aslında daha nelerin olduğunu gözden kaçırmışız.

Peki Habis Ruhlardan Korunma Yolu Varmıdır ?

Habis ruhlar tarafından sıkıntı yaşayan birisi namazını topluluk içerisinde yani cami de kılması daha verimli olacaktır. Sonuçta cin olmasalar da kötülük dolu varlıklardır ve onlarda şeytanlar gibi ibadet yerlerini sevmezler. Bu konu ciddi karışık ve ne yazık ki net bilgiler içermemektedir. Sadece büyü yapıldığını anlama şansımız vardır. Aşağıda yazılanlardan en fazla 5 tanesini yaşıyorsanız büyü yapılma olasılığı yüksek demektir. Yine de bunun bir cin mi yoksa habis ruh mu onu bilmemiz ilmi kişiler haricinde bilinmesi mümkün değildir. 

İnsanda Büyü Olduğu Nasıl Anlaşılır Habis Ruh

1.) Sebepsiz olarak sürekli baş ağrısı olması ve doktora gidildiği halde hiç bir sağlık sorunu olmadığı halde baş ağrıların şiddetli olarak devam etmesi.
2.) Yapılan büyülere karşı vücudunun diğer bölgelerinde şiddetli ağrılar.
3.) Rüyada sürekli kedi, akrep, köpek, yılan, mezarlık ve pislik yerlerin görülmesi.
4.) Rüyada kişi kendini sürekli yüksekten düştüğü hissine kapılması ve görmesi:
5.) Kişinin kalabalık ortamlara girememesi ve sürekli tek kalma istedi.
6.) Kişinin sudan korkması ve haftalarca banyo yapmamakta direnmesi ( ileri evre)
7.) Cami ye gidildiğinde yada kuran okunan yerlerde rahatsız olması ve oradan hemen uzaklaşma isteği.
Genel olarak büyü yapılan kişilerde bu rahatsızlıklar kesin olarak gözlemlenmiştir lakin unutmadan burada ki bazı maddeler panik atak hastalarında da bulunur yani yapılması gereken ise bana büyü yapıldı demek yerine önce bir uzmana  başvurmalısınız. Unutmayın bu gibi durumlarda büyü var deyip ertelerseniz sağlığınız da ciddi sorunlarda oluşabilir.

Sitemizde farklı bilgileri bulabilir inceleyebilirsiniz. Yorumlarınızı aşağıdaki yorum alanına yapabilir her türlü soru ve önerileriniz için e posta ile iletişime geçebilirsiniz.
Habis Ruhlar
Seo


0 yorum:

Yorum Gönder