Aylardır Gündemi Meşgul Eden Tavanda Yürüyen Çocuk

 
Çocuğun Ailesi Ve Doğaüstü olayın Gerçekleştiği Ev

 Sizlere bu yazımda, ne kadar doğrudur bilinmesi zor bir hikayeyi anlatacağım. Özellikle son zamanlarda haberlerde ve sanal dünyada çok konuşulan doğaüstü bir olay olduğunu söyleyebilirim.
  Resmi bildirilere göre, dokuz yaşındaki bir çocuk  düz bir duvarda ve tavanda yürüdü, şaşkın halde ki personel annesinin ve iki kardeşinin iblisler tarafından ele geçirildiğini iddia etmesinin ardından olaya bir çok din adamı da dahil oldu. Bu doğaüstü olayı resmi bir belgede ayrıntılı olarak sunuldu; bir çocuk servisi davası görevlisi ve bir hemşire hem oğlanın zeminde yüyümeye, duvar ve tavan üzerinde geriye doğru sürtünerek kaydıklarını da yeminli ifade vererek anlattı.
  Polis memuruna ayrıca evde garip olaylar gördüğünü ve bazı olağan dışı güçlerin evin peşinde olduğunu söyledi. Evde aramalarda bulunan polis memurları, yerel polislerde dahil olmak üzere düzenlenen bir dizi paranormal olay sonrasında, akşam karanlığından sonra orada kalacak kadar korkmuş olduklarını beyan ettiler ve çok sayıda şehir yetkilisi mülke gitmeyi reddetti. doğaüstü olaylara polislerde şahit olmasıyla ortam iyice sıcak hal aldı.
  Yüzlerce sayfa resmi belge aldı ve garip ayrıntıları ortaya çıkarmak için polis, Çocuk Hizmetleri Departmanı, Psikologlar, Akrabalar ve din adamları ile bir düzineden fazla röportaj gerçekleştirdi; bu da korku filminden çıkan bir şey gibi görünüyor. Gary Polisi Yüzbaşı Charles Austin gazeteye verdiği demeçte, başlangıçta ailenin iddialarından şüphelendiğini ancak röportaj yapmaya korktuklarını da ekledi.  

0 yorum:

Yorum Gönder