Kıyamet Ormanı

ORMANDA OLAN DOĞAÜSTÜ OLAYLARIN SORUNMLUSU UFOLAR MI ?

Çalışma Ekibi Tarafından Çekilmiş Resim



  Kıyamet ormanı doğaüstü olayların gerçekleştiği yerlerden bir tanesidir. Kıyamet Ormanı'ndaki  garip olay, doğaüstü varlıkları gördüklerine dair bir çok kanıt vardır. 1980'de James Pennison adlı bir şahız, ağaçlardan çıkan garip ışıklar çıktıktan sonra düşen bir uçak kazasını soruşturmak için bir ekip lideri olarak gönderildi.
  Onun tecrübesi, Pennison'ın durumu anlattığı resmi bir raporda ayrıntılı olarak anlatılıyor. Onların gördükleri, daha önce görmüş oldukları gibi tuhaf bir üçgen uçaktı. Yaklaştıklarında, telsizleri arızalandı ve bir anda tüm ekip havaya kalktı ve telsizler parçalandı. Uçakları kontrol ettikten sonra yan taraftan yayılan ışıklar daha parlak yanmaya başladı ve uçaklar sessizce yere yükseldi. Daha sonra ormanda aşırı bir hızla uçmaya başladı ve Pennison'ı ve diğer 80 kişilik ekibi bu doğa üstü olaydan sonra görevlerini bıraktı.
  İlgili herkese bu olaydan hiç bahsetmemesi talimatı verildi ve aşağıdaki soruşturma sınıflandırıldı ve tanık ifadelerinden başka hiçbir resmi belge kamuya açıklanmamış değil. Kıyamet ormanında sadece ilk doğaüstü vaka olmadığı da bilinmektedir. Anlatılanlara bakıldığında bu garip olayların ufo olabileceği daha ağır basar gibi. Tabi ki gerçeği asla bilemeyeceğiz.

NEDEN KIYAMET ORMANI

  Şimdiye kadar ormanın içerisine giren 23 kayıp insan kayıtlara geçmiştir. Kaybolan insanların ne ölüsü nede canlı olarak bulunamamış ve bir tek ize bile rastlanmamıştır. Bu yüzden oranın halkı bu ormana bu ismi vermişlerdir ki kesinlikle haklılar. Aslında bu gibi doğa üstü olaylar bize dünya üzerinde tek olmadığımızın kesin kanıtıdır. İnsan olarak çokta havalanmayın, kendinize gelin der niteliğinde olaylardır.

1 yorum:

  1. Hocam bu konu uzerinde arastiyorum. Lakin kayip sayisi 27 buldu diyebilirim. Guzel konu olmus teşekkürler

    YanıtlaSil