51. Bölge Ve Ufo Teknolojisi

Hava İstihbarat Subayından Açıklama:


  İlk defa en net şekilde 51.bölgenin resmini çekmeye başaran istihbarat subayından gerçek mi bilemiyeceğimiz açıklamalar geldi. 51. Bölgede görülen disk şekilli cisimlerle ilgili diğer bir vaka ise, bir Hava Kuvvetleri emeklisi olan gazeteci Robert Dorr tarafından bildirilmiştir. Dorr, 1953 yılı Nisan ayında Nellis test üssünde görev yapan Hava Teknik İstihbarat Merkezi takımının bir üyesi tarafından, kendisine, yeniden düzenlemesi yapılmış bir uçan dairenin olduğunu ihbar ettiğini belirtmişti. Cismin tanzimi, söylendiğine göre, Doğu Kıyısında gerçekleştirildiğini bildirmiştir.
  Atomik Enerji Komisyonu’ndan ‘Q’ tipi [çok gizli bölgelere giriş izni] ve servisler arası Top Secret (Çok Gizli) geçiş iznine sahip Mike Hunt ta 1960’lı yıların başında 51. Bölge’de, radar bakımıyla meşgul olduğu sırada disk şeklinde bir hava aracını gördüğünü itiraf etmiştir ve bildirmiştir.

Nasa'nın Ufo Teknolojisi


 Bugünümüzün teknolojisinde ve gerçek anlamda yakın yıldızlar ve galaksiler arasında bir şehirden diğerine yol almak kadar hızlı yolculukları hayal ediyorsak ışık hızı bariyerini dolayısıyla bizi ve hız limitlerimizi sınırlayan/belirleyen zaman ve boyut faktörünü aşacak uzay araçlarına ihtiyacımız olacaktır. bu anlayış içerisinde derin uzay yolculukları ve zamanda yolculuk konusunda ciddi adımlar atmaktan söz edeceksek bir üstuzay yolculuğunu düşünmüş olmamız gerekir..üst uzay bizim toplumumuz için hala büyük bir sırdır ve henüz albert einstein üstadın genel görecelik ve yüzyılın kuantum fiziği ufkunda beliren kurt delikleri kuramları çerçevesinde anlaşılmaya çalışılan bu gerçek henüz tam olarak kabül görmüş ve anlaşılmış değildir. Arkadaşlar devamını özel bir linkle vericem ne olur ne olmaz mantığı bende kuşku uyandırdı.

İşte Nasa 51. Bölgenin Resmi


0 yorum:

Yorum Gönder