Doğa Üstü İnsan Olmak mı İstiyorsun ?


   Doğa Üstü insan olmak yada böyle bir güçlere sahip olabilmeyi kim istemez ki bunu değil mi ? Biraz düşünüldüğünde çokta imkansız olmadığının farkına varacaksınız. Yaşamımızı göz önüne baz aldığımızda bunu daha net olarak anlayacaksınız. Etrafımızda yalan bulutları ile sarılmış, şerefini ve onurunu para için satmış, onun bunun hakkına göz dikmiş hatta bunlar ile yetinmemiş adam öldürmüş tecavüz etmiş bir çok insan denilemeyecek varlıklar olduğunu görmüşsünüzdür.
   Şimdi gelelim başlığımızda ki sorumuza. Doğa üstün insan olmak istiyorsun ? Yukarıda yazdıklarımdan uzak dur ve doğa üstü insan olma yolunda yarı adımı aşmış olursun. Gelelim cevre etkilerine. Hayat aslında denildiği gibi adil değildir lafına pek inanmıyorum. Genel olarak insanlar adil olmadığı için suçu hayata yüklemişlerdir. İnsanların sorumsuzlukları, yolsuzlukları ve haksızlıkları hepimizi etkiler durumdadır en önemlisi bizi her daim suç işlemeye yönlendirir. Maddi zorluklar ki ülkemizde gittikçe artmakta ve bunların sonucunda aile içerisinde yaşanan kavga, geçimsizlik stresli hayat yaşamamıza ve suça ve kötü bir insan olmamıza neden oluyor. İşte en önemlisi bu sorunların üstesinden gelip huzurunuzu kaybetmiş bile olsanız hala iyi bir insan olabiliyorsanız doğa üstü insan olmuşsunuz demektir.
  Doğa üstü insan olmak cisimleri havalandırmak, uçmak falan bunlar hayal ürünüdür. Doğa üstü güçlere sahip olmak mutsuzken bile başkalarını karşılıksız mutlu etmek, en zorda olsan bile bir nefse kalmış umudunu ve inancını tüketmemektir. Hadi hayırlı günler..

0 yorum:

Yorum Gönder