İnsanoğlunun Farkında Olmadığı Doğa Üstü Güçler

 
   
   Genellikle süper kahramanların olduğu filmleri izledikten sonra hepimizde süper güçlerimiz olsa düşüncesi aklımızdan mutlaka geçmiştir. Aslına bakıldığında bütün insanlar süper güçlere sahiptir ve sadece biz bunların farkında değiliz. Doğa üstü güçlerimizi kusursuz bir şekilde her gün kullanıyoruz. 

  Kusursuz görüşler


  
   İnsan gözünün geçmişe dönük bakabildiğini biliyor muydunuz ? Gece gökyüzüne baktığınızda geçmişi izliyor olmamızdır. Uzaydaki obje ve gezegenler arasında ki uzaklık yüzünden ışığın gezegenler arasındaki yolculuğu çok uzun zaman almaktadır. Aynı güneşin ışınlarının dünyaya 8 dakika da ulaşıyor olması gibi. Dünyamıza en yakın gezegen güneş olduğunu düşünürsek gök yüzünde bize uzaklığı 4 bin ışık yılı olan b24 gezegenini denk getirdiğimizde ve ona baktığımızda 20123 yılında ki görüntülerini görüyor olacağız. Belkide o gezegen çekirdeği çöktüğü için veya göktaşı çarpması sonucu yok oldu ama bunu sadece yıllar sonra anlaya bileceğiz. 

İyileştirme Güçü


   Anne karnında iken anne karnına attığımız tekmeler, kıpırdanmalar ve sağa sola dönüşlerimiz bu gibi durumlarda anne karnında zedelenmelere sebebiyet veririz ama korkmayın fetüsler sürekli kendini yenileye bilen hücrelere sahiptirler. Diyelim ki annenin karnında bir organ zarar görmüş ise bebek yetecek kadar kök hücre yollayarak organın yeniden yenilenmesini sağlar. Gerçekten doğaüstü olay değil mi ? 

Hipnoz


   İstediğinizde başka bir insana istediğinizi yaptıra bileceğinizi biliyor muydunuz ? Başkalarını hipnotik etki altına sokma yeteneğimiz vardır. Denenen ve test edilen bazı deneylerde bir kişinin kafasının içine girip ona istediğimizi yaptırmanın mümkün olduğu kanıtlanmıştır. Tabi ki bunu yapmak o kdadar kolay bir doğa üstü güç değildir. Karşındakini hipnotik duruma geçirebilmek için kontrolünü ve tüm benliğini size vermesi gerekir. Devamında iyi kurulmuş cümleler ve bazı teknikler ile onu hipnoz altına alabilir. 

En Yüksek Dayanıklılık


   Bazı insanlar bir arabayı kaldırabilecek gibi ve sonsuza kadar koşacakmış gibi görünürler. Bu sporcular belli bir çalışmadan sonra tükenirler ve buna rağmen çalışmaya devam ederler buna patlama noktası denir. O anda o sporcu inanılmaz bir acının üstesinden gelir bu acı doğum acısının 2 katıdır. İnanılmaz olan ise sporcunun bu acıyı vücudun salgıladı özel bir sıvı sayesinde hissetmemesidir. Bu sıvı insanlarda hayatında ya hiç salgılanmaz yada sadece zorlu bir görevi başarmak istediğimizde bir kaç kez yaşanır. 

Zaman Kontrolü


   Askerler, polisler ve doktorlar işleri sebebi ile o kadar şiddetli konsantre olduklarında etrafındaki dünyanın ve olayların ağır bir şekilde işlediğini anlatırlar. Araştırmacılara göre beynimizin iç güdüzel moda geçtiğini tahmin ediyorlar. Beynimiz çok yoğun konsantre moduna giriyor ve daha hızlı düşünmeye başladığından diğer her olay yavaşlamaya başlar. 

Süper Kuvvet


    Kim süper bir kuvvete ulaşmak istemez ki ? Diyelim ki harika bir vücuda ve kaslara sahipsiniz ama zayıf ve incecik kollara sahip bir çocuğun sizin kadar güçleri olabileceğini söylesem hayattan soğur muydunuz ? Kemik, tendonlar ve dokularımız ağırlıkları belli bir süreliğine kaldırmaya dayanabilir. Bu durumlarda vücuda salgılanan özel karışımlar devreye girer ve bu sadece zor durumda kaldığımızda olan bir süper güçtür. Örneğin sevdiğimiz birinin başına kötü bir olay gelse o an içinde olayın içinde kendimizi bulsak bu salgı devreye girer ve normal bir insandan tam 3 kat daha güçlü olduğumuz kanıtlanmıştır. Bu olayın öfke ile hiç bir bağı bulunmamaktadır. Sadece koruma iç güdüzüdür. 



0 yorum:

Yorum Gönder