Türkiye'de En korkunç Yerler


Issız Cuma Mezarlığı

 Çanakkale'nin bir köyünde bulunan ıssız cuma mezarlığında yaşanan doğaüstü olaylar  cözülemiyor. Mezarlığa gömülen bir anne ve bebeğinin ayrı mezarlara gömülmesine rağmen, göydeki şahitlere göre her seferinde birleşiyor. 
  Hatice E. Adında bir bayanın dünyaya getirdiği bebeği kısa süre içinde ölür. 20 gün ara ile de annesi dünyaya gözlerini yumar ve köylerinde bulunduğu mezarlığa defnedilir. Kısa nir süre sonrada mezarlığa gelen yakınları 2 mezarın birbiri ile birleştiğini gördüklerinde hayretler içerisine düşerler. Tekrardan mezarları ayrılan anne ve bebeğinin 10 gün sonra ziyarete tekrar gelindiğinde mezarların tekrardan birleştiğine tanıklık ederler. Bu olay bir kaç kez daha tekrarlanır. Bunun üzerine rahmetlilerin akrabaları mezarları olduğu gibi bırakma kararı alırlar. 
  Mezarlığı ziyaret edenler bu doğaüstü olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Hatta hatırlarsınız bu olay siccin yerli korku filminde de konu olarak ta işlenmiştir.
  Bu doğaüstü olay üzerine bir çok din bilimci ve bu dallara bağlı bilir kişiler geldiyse bile nedeni bilinmemektedir. Bana sorarsanız Rabbim sadece insanlara ders niteliği taşıması nedeni ile bu gibi tuhaf olayların gerçekleşmesine izin vermesidir. Dünyada ölümün olduğunu ve kimsenin ölmeyecekmiş gibi yaşamasının aslında ne denli gereksiz bir eylem olduğunu anlatan çok acı ama anlamlı bir olay. 


0 yorum:

Yorum Gönder