Lanetli Kumbara


  Tom, rus hatunları seven ve işi gücü karı kız peşinde koşan bir adamdı. Gerçekte Amerika'da doğmuş olup Britanya!da büyümüş kişiliksiz, şahsiyetsiz deyyusun tekiydi. Bir gece yine dışarıya takılmaya çıktı. Önce bir bara uğrayarak bir kaç bira içti. 2 saat takıldıktan sonra eve doğru yola cıktı. Issız bir sokaktan geçerken parlakmı parlak, güzel mi güzel inek kumbarasını fark etti. Eğilerek kumbarayı aldı. Şaşkın bakışlar içerisinde incelemeye başladı. Kumbara aynı inek şeklinde ve memeleri dahi unutulmadan yapılmıştı. Tom ben bunu alırım aga diyerek evin yolunu tuttu. 
  Sabah uyanan Tom gözlerine inanamadı. Kumbaranın içi para doluydu ama Tom kumbarayı bulduğunda içinin boş olduğuna emindi. Saten karaktersiz adam çokta  sorgulamadı. Günler öyle böyle geçti ama kumbarada hiç para bitmiyordu. Bir gün rüyasına kumbaranın cini girdi. 
- Cin-Lan deyyuz bulmuşsun benim kumbaramı
-Tom-Kardeşim sende düşürmeseydin
-Cin- Ama bu kumbarayı kullanmanın bir bedeli var Tom. 
-Tom- neyse oderiz birader uzatma
-Cin- bizler traves ülkesinin cinleriyiz seninde aramıza katılmam ve kutsanman şart ve bunun bir yolu da komple sünnet yani kökten 
  Tom o anda neye uğradığını şasırır ve kumbarayı sokağa fırlatır. Kumbara yine geri döner. Sobada yakar , ucurumdan atar, kloset içine atar ama ne yapsa kurtulamaz. Ve Lanetli kumbara yine yapacağını yapar bir kişi daha ona kurban olmuştur. 
 Sonuç olarak çok aç gözlülük adamı yada madam yapar yada cacık :D Korku hikayemiz burada son bulur arkadaşlar. Diğerinde görüşmek üzere

0 yorum:

Yorum Gönder