İlk Yerli Korku Dizi Geliyor (Sahipli)

  Sahipli

Genellikle yabancı dizilerde sık karşılaştığımız korku dizilerin bir benzeri sonunda ülkemizde de yayınlanacağı korku severleri mutlu etti. Korku dizilerin maliyet açısından yüksek olması ve tecrübe konusunda yetersiz olduğumuz için hiç bir yapımcı bu güne kadar böyle bir projeye imza atma gereği duymamıştı. Dizinin ismi ise Sahipli olarak karar kılınmış.

Sahipli dizisi Ne zaman Başlayacak

Blu tv'nin son projesi olan sahipli dizisinin 24 şubatta korku severler ile buluşacağı açıklandı. Sahipli dizisinin her bölümünün 60 dakikadan oluşacağı ve haftada iki kez oynayacağı kesinleşti.

                                                                                      Sahipli Dizisinin Konusu

Gelelim dizinin detaylarına. Dizinin oyuncuları: Funda Güray, Baran Akbulut, Sait Geney sahipli dizisi ize şuan yapım aşamasındadır.
  Sahipli dizisi konusu ise şöyledir: Yıllarca şehirde yaşamış olan Büşra, köyüne doktor olarak döner. Köyde öğretmen olan Selim ile tanışır. İkisinin başına doğaüstü ve garip olaylar ardı ardına gelir. Dizinin en sevindirici olan yönü aşk ve buna benzer duygusallıkların olmamasıdır. Umarım dizinin ilerleyen bölümlerinde de bu kurguyu bozmadan yürütmeyi başarırlar.

0 yorum:

Yorum Gönder