Cahil Kısımın İnandığı Lozan Antlaşması Ve Gerçek Lozan Antlaşması

Lozan Antlaşması, 2023'de ve Madenler çıkarılamaz yalanı


İlk olarak, Lozan anlaşmasının süreli olmadığını, Türkiye’nin bor ve petrol başta olmak üzere yer altı zenginliklerinin çıkarılmasını engelleyici herhangi bir madde veya düzenleme içermediğini görmek mümkün. Lozan Antlaşması’na ekli gizli maddeler veya antlaşma ekleri olup olmadığı konusunda bugüne kadar ortaya herhangi bir şey çıkmadı. O nedenle madenlerimizi çıkarmamızı engelleyen gizli düzenlemeler olup olmadığı konusunun gerçek olup olmadığını en kritik konumdaki üç kaynağın (bor, ham petrol ve doğal gaz) çıkarta bildiğimizi tüm dünya bilmektedir.

Bor Madeni Ve Diğer Kaynaklar

Bor madeni, en sık kullanıldığı ürünler Seramik cam Demir ve çelik sektöründe olmaktadır. Diyelim ki Loza Anlaşması'nda Türkiye'nin Maden çıkartamaz maddesi olsaydı bugün ülkemizde hiçbir koşulda Bor madeni çıkartamazdık. 1935 yılında Atatürk tarafından ilk altın rezervi bulunmuş ve çıkarılmıştır. Lozan'daki bu madde tamamen bir şehir efsanesidir.  Bilal'e anlatır gibi anlatmak istiyorum Lozan Antlaşması hiçbir şekilde 2023 gibi bir tarihte sonuçlanmayacaktır.

Gelelim Boğazlar Anlaşmasına, ülkeler arasında yapılan yeni Montrö anlaşması ile boğazlar üzerinde olan Lozan Antlaşması maddeleri geçersiz sayılmaktadır. Türkiye barışta ve savaşta olmak üzere boğazlarını kapatabilir.
Ben Özet Geçtim Detaylar Videodan İzleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder