Kızıl Gezegen; Mars'ta Göl Bulundu


Şimdi sizleri tam dünyamızda 55 bin kilometre uzaktaki yıllardır çözmeye uğraştığımız Mars' a götüreceğim. Yıllarca Kızıl Gezegen için birçok teoriler ortaya atıldı. O kadar uydu ve keşif aracı göndermenize rağmen tam net sonuçlar alınamadı. Benim fikrim bu kadar keşif aracına rağmen birçok şeyin aslında bilindiğini ve gizlendiğine inanıyorum. 


Konumuza dönmek gerekirse, mars için yıllarca birçok teori ortaya atıldı. Kimi bilim adamı Mars'ın dünya gibi bir gezegen olduğunu Kimisi doğuşundan beri bu halde olduğunu ispatlamaya çalıştı. Ancak Son zamanlarda yapılan yeni keşiflerde Mars yüzeyinin altında bir göl tespit edilebildiği açıklandı. Bu göl Mars yüzeyinin altında 20 kilometrelik bir alan içerisinde bulunuyor.

Bu Söyleyeceklerim biraz klasik olacak ama Mars'ta bulunan gölün tekrar Mars'ta hayat olabileceğini kuvvetlendirdi. Artık diyoruz ki orada bir yaşayan varsa dünyamızda en sallarsa çok mutlu olacağız. Yaratılışın doğası sebebiyle eli yok ise kuyruk sallaması hiç tavsiye etmiyorum. :)


0 yorum:

Yorum Gönder