Cinlerin En Önemli 3 Özelliği



 Cinlen Mantıksal Bütünlük Yoksunudur


  Cinler, insanlar gibi bir mantığa  sahip değillerdir. Sürekli çelişki içerisinde ve anlamsız cümleler kurarlar. Cinler bunun farkında oldukları için insanı oyalıyacak bir çok husus geliştirmişlerdir. Bizlerin zihnini meşgul ederek bunu gizlerler. Cin bir insan ile konuştuğunda sürekli tekrar ve dediklerinin bir diğer sözü ile çelişkide kalır. Cinler normalde de saten yalancı varlıklardır. Cinler alemi bu yüzden bizim iletişime geçmemiz için gizlenmiştir. Cinlerin akılları belli bir sınıra dayanır. İnsanlar gibi üretemez ve detaylı düşünemezler. 

Cinlerde Ego dediğimiz Büyüklük Duyguları En Yüksek seviyedir


  Cinler, insanlara oranla büyüklük duygusu bir hayli fazladır. Herhalde bizde istediğimiz gibi ışınlansak yada doğaüstü özelliklere sahip olsaydık aynı duyguları yaşardık diye düşünüyorum. Cinler sadece bireysel anlamda değil boyutlarının yani alemlerinin de en büyük olduğunu düşünürler. İnsanlara dünya alemi ve cinler alemi dahil hepsinin yöneticisiymiş gibi izlenim bırakarak kandırmaya çalışırlar. Cin, bir insana gözüktüğünde ona bin bir türlü doğaüstü hareketler gösterirler ve etkisi altına almaya çalışırlar. Bir cin eğer bir insanı kendisine inandıramadığı taktirde o kişiye uzay gemileri ve benzeri şeyler göstererek kendisinin dünya dışı varlık olduğuna inandırarak ona istediğini yaptırmaya çalışacaktır. Cinler kullandıkları büyücülere de bazı doğaüstü özellikler sunarlar böylece büyücü bak ben cinlerin arasından geliyorum ve her büyüyü yapabilirim der. 

Cinler kendilerini kontrol edemezler


Akıl sağlığı yerinde olmayan bir insan düşünün yada şizofreni vakası olan birini işte buda cinlerin ta kendisidir. Hareketlerini bilinçli olarak kontrol etmeleri çok zordur. Özellikle dünya alemine geçtiklerinde bu kabiliyeti neredeyse son bulur. Size müslüman biri olarak gözükürken saniyeler içinde ben Allah'ım sen özel kulsun sana geldim diyerek ciddi abartı sözler kullanırlar. Hemen ardından insanın verdiği tepki onun bir yalancı olduğunu anlaması olacaktır. Burada önemli olan insan kendisi çağırdıysa inanmamasının yada inanmasının pek bir önemi olmayacaktır. Artık bir cin tarafından musallat olunmuş demektir. 

0 yorum:

Yorum Gönder