Flakka Zombi Hapı Tehlikesi Türkiye'de!!!!

  Uyarı!!! 18 yaşından Büyük Okuyucular İçindir

 Dünya öyle bir hal aldı ki neredeyse her yeri her bölgesi testere filmi gibi tehlikeli ve tuzaklar ile dolu. Para uğruna insanların yapamayacağı hiç bir şeyin olmadığını işte bu haberler kanıtlıyor. Çok yazık çok...

Zombi hapı olarak bilinen kimyasal bir uyuşturucu olan flakka adında bir hap tüm dünya da te hlikeler saçmaya başladı. Ülkemizde bulunmayan zombi hapı üzülerek söylüyorum ki ülkemizde de kullananların olduğu tespit edildi. Korkulan başımıza geldi! Üretim yeri belli olmayan son olarak Brezilya'da görüntülenen Flakka, Türkiye'de ortaya çıktı. Dünyanın en tehlikeli olduğu uzmanlar tarafından defalarca gündeme getirilen zombi hapının Türkiye'ye nasıl girdiği muamma. 

Flakka Zombi hapının etkileri


 Türkiye'de görülen bu hapı kullananlar tıpkı bir zombi gibi davranıyor akıl ve zihin tamamen hükmünü yitiriyor ve 'yamyamlar gibi her şeye saldırarak tepki gösteriyor. Amerika'da hapın etkisindeki bir kişi bir evsizin yüzünü ve bir başkası da oda arkadaşının beynini yedi.Gerçekten korkunç bir hap ve kim neden üretir aklım almıyor. Bu uyarıcı, uzun süre Amerika'da yasal olarak satıldı. Çünkü içindeki maddelerin kullanım oranı, yasal sınırların altındaydı. Bu maddenin adına 'Beath Salt'(banyo tuzu) denildi. Çünkü şekli banyo tuzu gibiydi. Çin'de üretiliyor ve bir dozu sadece 25 dolara satılıyordu. Yemin ediyorum bir işin altından da Çin çıkmasın ne Lanet milletmiş daha bu gün başka bir yazımda da değinmiştim.

0 yorum:

Yorum Gönder