İfrit'in Diyeti Cinnia Film Oyuncularını Cin Çaptı

 

  Uzun zamandır gösterime girmesi beklenen İfrit'in diyeti cinnia filmi, oyuncuların başına gelen korku dolu olaylar yüzünden ertelendi. Gösterimi ertelenen İfrit’in Diyeti: Cinnia’nın yönetmeni ile oyuncularını cinlerin çarptığı iddia ediliyor. İki oyuncu ile birlikte yönetmen ve yapımcı doğaüstü olaylar yaşayınca filmin gösterimine ara verildi.

  İfrit'in diyeti;cinnia Filmin yapımcı yönetmeni olan Özgür Özberk ile Mühr-ü Vekil'i canlandıran oyuncu Kirkor Dinçkayıkçı ile onun cin eşini oynayan Gözde Fidan galadan sonra doğaüstü olaylar yaşamaya başlanınca tüm ekip paniğe kapıldı. Filmin yönetmenide yaşananları inkar etmedi. Verdiği röportajda "Özberk; bir takım sıkıntılar yaşadığımız doğru. Ancak en başından beri Mühr-ü Vekil tarafından koruma altına alındık. Endişe edecek bir durum yok. Çok yakında tekrar çıkmayı planlıyoruz’’ açıklamasında bulundu.

 Bu yaşanan olayları iki koşulda değerlendirebiliriz. Filmin fragmanın yeterince ilgi görmemesi sebebi ile yeterince izleyici kitlesini çekemeyeceği düşüncesi ile filmin bu tarz konularla reklamı yapılıyor olma ihtimali ve bir diğer ihtimal ise film çekimleri sırasında gerçek büyü sözlerinin kullanılması ile bir cin tarafından musallat edilmeleri olabilir. Saten film içerisinde en çok tartışılan cinlerin dili olan Kali lisanı konuşulduğu gerçeğidir. Anlaşılan bu olaylar bitmeden de korku filmi ve cin filmlerini seven kitle İfrit'in Diyeti; Cinnia filmini biraz daha sabır etmek zorunda kalacak. 

1 yorum: