Zenginlere Özel Olan Seks Kulübü Belgesel Oldu

 Sadece zenginlerin girebildiği seks kulübü hayvan Belgesellerinden sıkılanların yoğun talep nedeni ile belgeseli çekilme kararı verilmiş.


   Nedesek bilemedim ki arkadaş, öyle önemli ki bu şimdi kesinlikle belgeseli çekilmeliydi. Saten içeride insan görünümlü hayvanların olduğunu düşünürsek bir belgesel çekimini hak edilmiş oluyor. Neyse susuyorum ve gelelim haberimize; zenginlerin ve ünlü isimlerin isteklerine ve fantezilerine hitap eden Beverly Hills'deki seks kulübünün hayvanlardan ayırt edilebilme adına belgesel çekilmesine karar verildi. Ağustos ayı ortalarında yayınlanmaya başlanan belgesel sekiz bölümlük seriden oluşuyor. Belgesel kanallarının bu konu üzerinde acil çalışmalara başlaması önemli yoksa taht gider diyim :)

 Belgeselin tanıtımını yapan fragmanda, smokinli erkekler, seksi kızlar, kırmızı ışıkla dekor edilmiş ve donatılmış bir odada Venedik tarzı maskeleriyle oturan iç çamaşırlı kadınlar yer veriliyor. Üstelik içeride cep telefonu ve iletişim aletleri yasak ve girerken maske takma mecburiyeti var. Artık tavşan mı, ayımı, penguen mi ne takarsanız takın. İçeriye girenlerin isimleri gizli tutuluyor ve orada olan herkes birbirini kesinlikle tanımıyor. Bu seks kulübünün en önemli kriteri oraya sadece zenginler girebiliyor olmasıdır. Üyelik şartlarında bir milyon dolar ödeyen ömür boyu üyelik hakkı kazanıyor. Partiye en fazla yüz kişi katılabiliyor. Abi karkaşaya bak " Kamil kaç Kamil Arada Kaynarsın" :D

0 yorum:

Yorum Gönder