Bosna Pramitleri

 

 2005 yılında bu proje üzerinde çalışmalara başlandı ve inşaat şirketleri ve jeologlar, temel sondajı ve jeo-morfolojik analiz yapmak için para alındı. Daha sonra basın toplantısında Avrupa'daki ilk piramitlerin keşfedildiğini dünyaya duyurdular. Kısa süre sonra kâr amacı gütmeyen Arkeoloji Parkı: Bosnalı Sun Vakfı Piramidi'ni kuruldu ve o zamandan beri Bosna'daki piramit araştırmaları dünyanın en büyük disiplinler arası arkeolojik projesi oldu. 2005 ile 2011 yılları arasında arkeolojik kazı, numune testi ve radyokarbon tarihlendirmesinde 340.000 çalışan ile yıllar harcadık. Piramitlerin Bosna Vadisinin, bugüne kadar keşfettiğimiz beş piramitten oluştuğunu tespit edildi. Bosna Piramitleri Güneş, Ay, Ejderha, Ana Dünyanın ve Aşk. Site aynı zamanda bir tümülüs kompleksi ve büyük bir yeraltı labirenti içerir.

   Bu keşif tarihi ve Avrupa'nın erken tarihinin bilgisini birkaç nedenden ötürü değiştiriyor: Bunlar Avrupa'da keşfedilen ilk piramitlerdir. Site, dünyanın en büyük piramit yapısını içeriyor -Bosnalı Piramit Güneşi daha eski ve yüksekliğinin 220 metreden fazla olduğu Mısır'ın Büyük Piramitinden (147 metre) daha yüksek. Boşnak Geometri Enstitüsü'ne göre, Güneşin Boşnak Piramidi, kozmik kuzey yönünde 0 derece, 0 dakika ve 12 saniye hata ile en kesin oryantasyona sahiptir. Güneş'in Boşnak Piramidi tamamen dikdörtgen beton bloklarla kaplıdır. Bosnia, İtalya ve Fransa'daki bilim kurumlarına göre modern beton materyallerinden çok daha üstün olan betonun aşırı sertlik (133 MP'ye kadar) ve düşük su emme oranı (% 1 civarında) özellikleri vardır. Piramitler, Tarımsal-Pedoloji Devlet Enstitüsüne göre, yaklaşık 12.000 yıllık toprak ile kaplıdır. Gliwice (Polonya) Silesian Teknoloji Enstitüsü Fizik Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen Ayın Boşnak Piramidi üzerindeki döşeli terastan çıkan radyokarbon terasın 10.350 yıl önce (+/- 50 yıl) inşa edildiğini doğruladı. Bu bulgu, Bosnalı piramitlerin gezegende bilinen en eski piramit olduğunu doğruluyor . Piramitlerin Bosna Vadisi'nin altında toplamda on mildan fazla süren kapsamlı bir yeraltı tüneli ve odası ağı var. Yeraltı labirentinde seramik heykeller keşfedildi ve 20.000 liraya kadar kitleler keşfedildi ve böylece onları eski dünyanın en büyüklerinden biri haline getirdi. Boşnak arkeolojideki harikaların listesi burada bitmiyor. Yakınlarda, en yüksekDünyadaki Tümülüs: 61 metre yüksekliğindedir. En yakın rakibi olan İngiltere'deki Sillbury Hill, 60 metre yüksekliğindedir. Boşnak tümülüs iki tabakalı megalitik teraslar, kil tabakaları ve suni beton tabakalardan oluşur. Bir grup fizikçi Güneş'teki Boşnak Piramitinin tepesinden gelen bir enerji ışını tespit etti.
  Kirişin yarıçapı 4,5 metredir, frekans ise 28 kHz'dir. Işın sürekli ve gücünü yukarıya ve piramit uzaklaştıkça büyüyor. Bu fenomen, bilinen fizik ve teknoloji yasalarıyla çelişir. Bu, Gezegendeki herzian teknolojisinin ilk kanıtıdır. Görünüşe göre, piramit üreticileri uzun zaman önce sürekli bir hareket makinesi oluşturdu ve bu "enerji makinesi" hala çalışıyor. Yeraltı labirentinde, 2010'da üç oda ve küçük bir mavi göl keşfettik. Enerji taraması, iyonlaşma seviyesinin yer altı odalarını " şifa odaları " haline getiren ortalama konsantrasyondan 43 kat daha yüksek olduğunu gösteriyor . 2011'de elektromanyetik algılamanın daha da geliştirilmesi, Hartman, Curry ve Schneider ızgaraları vasıtasıyla negatif radyasyon seviyelerinin tünellerde sıfıra eşit olduğunu doğruladı. Tünellerde bulunan ve kozmik radyoaktif olmayan herhangi bir teknik radyasyon (elektrik hatlarından ve / veya diğer teknolojilerden) yoktu. Yer altı su akışlarının üzerine seramik heykeller yerleştirilir ve negatif enerji pozitife dönüştürülür. Tüm bu deneyler yer altı labirentini dünyadaki en güvenli yeraltı yapılarından biri olarak gösteriyor ve bu da vücudun yenilenmesi ve yenilenmesi için ideal bir yer olmasını sağlıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder