Yaşanmış Garip Olaylar

Hayatta yaşanmış yok artık diyeceğiniz en garip olayları sizler için derledik. 

  İntihar Eden Kız


  24 yaşında ki oyuncu Peg Entwistli hiç bir zaman iyi bir oyuncu olamayacağını ve ne yapsa ne etse de asla Hollywood'tan rol alamıyacağını düşünüyordu. Çok geçmeden bu fikri onu intihara sürükledi. İntihar ettiği yer ise Hollywood tepesiydi. Çok geçmeden intihar eden kızın evine bir posta geldi. Postayı açan arkadaşları hollywoodta bir yapımcıdan bir filmde rol teklifiydi. İlginç olan ise rolün intahar eden bir kızı oynayacağı olmasıydı.

Gösteri Sandılar Çocukları yaktılar


  İngiltere'de 1929 yılında itfaiyeciler bir evde yangın söndürme tatbikatı yapmak istediler. Amaçları 9 çocuğu yanan evin içerisinden kurtarmak olacaktı. Planda eve sis bombası atılacak ve yangın süsü verilerek çocuklar bir bir itfaiyeciler tarafından kurtarılmasıydı ama aralarından bir tanesi bunu unutup evi ateşe verince müthiş bir can pazarı yaşanmaya başlar. İçeride kalan 9 çocukta feci şekilde yanarak can verir. Dışarı da izleyen kalabalık ise evin içerisinde tatbikat olduğunu düşündüğü için sadece alkış tutarak destek vermiştir. 

Fıçılı İntihar


  1901 yılında will adında bir adam kendisini ve köpeğini bir fıçının içerisine sokarak Niagara Şelalesinden aşağı yuvarladı. Buna rağmen adam sağ olarak şelalede yüzmeye devam etti ama köpeği fıçıda nefes alacak deliği tıkayınca Will intihardan değil köpeğinin hava deliğini kapatması sonucu nefessizlikten ölmüş oldu. 

Golfçu Öfkesi Yüzünden Öldü


  1982 yılında bir golf oyuncusu 13. deliği seçti. Oyunu çok kötü oynadığı için çok öfkelenmişti. Oyun bittikten sonra arabasına binmek için hareket etti ve elindeki golf sopasını arabaya doğru fırlattı. Golf sopası arabanın aynasını parçalar ve boynunda ki şah damarı parçalayarak ölümüne sebeb olur. 

0 yorum:

Yorum Gönder