En Enteresan Tesadüf Olayları

  İkiz Kardeşler

Jimm ve elims ikiz kardeşler doğduktan sonra farklı aileler tarafından evlatlık edinildi. Birbirlerini hiç görmeyen ve tanımayan bu kardeşler ayrı yerlerde büyümüştür. Bu iki kardeş aynı meslek sahibi olmuş her ikiside aynı isimi olan kadınla evlenmiştir. İkisininde bir oğlu olmuş ve isimlerini aynı koymuşlardır. 35 yaşında ikiside boşanarak köpek almış isimlerini ise toy koymuşlardır.

Düşen Bebek

  1930 yılında tomm adında bir genç yolda yürürken üzerine bebek düşmüştür. Bu tahlihsiz kazada ikiside yara almadan kurtulmuştur. Aradan bir yıl geçtikten sonra aynı bebek yine ay kişinin üzerine düşer ve bu kez de yara almadan kurtulmayı başarırlar. 

Napolyon ve Hitler

Napolyon ve hitler yüz yıl ara ile doğmuştur. Her ikisinin iktidarda durması 29 yıl olmuştur. Rusya'ya saldırmışlar ve kaybetmişlerdir. 

Her Bindiği Gemiyi Batıran Kadın

Josep adındaki bir kadın bindiği 3 gemide doğal olmayan sebebler yüzünden batmışlardır ve kendisi her seferinde sağ olarak kurtulmayı başarmıştır. Bindiği ilk gemi başka bir gemiye çarparak batıyor. Diğer gemi savaş döneminden kalan bir mayına çarparak batıyor ve gelelim en ilginç 3 gemiye evet arkadaşlar bu gemi titanic, kadın bu gemidede bulunmuyor olması gerçekten hayret verici. Josep bu kadar gemi batırma olayından sonra Batırılamayan kadın lakabını almıştır.

Dünyanın En Şanslı Adamı

  Avusturalya'lı Morgın, bir hastalık yüzünden acile hastaneye kaldırılır. Dojtorlar Morge kurtarmayı başaramamıştır. Tam 13 dakika ölü kaldıktan sonra yaşama dönmüştür. Hastanede 2 hafta daha kaldıktan sonra loto oynar ve o hafta büyük ikramiyeyi tuturur. Bir daha ki haftaya ayni baiiye giderek teşekkür eder. Bayii ona bir kex daha oynamasını teklif eder ve adam o hafta da büyük ikramiyeyi alarak tarihe geçer ve bir daha oynaması yasaklanır.

0 yorum:

Yorum Gönder