Cin Çarpması Nedir ?

 
  Özellikle ülkemizde cin çarpması vakaları çok fazladır. Genel olarak halk arasında buna cinlemiş denilmektedir. İçine cin girmiş kişiler, büyüler aracılığı ile cin musallat edilmiş kişilere adlandırılan isimlerdir. Cin çarpması yaşan kişilerde psikolojik farklılıklar ve normal insanlara göre çok farklı davranışlar sergilemektedirler. Bunlardan bir kaçı ise sürekli saldırganlık, unutkanlık ve umursamazlık gözlemleme yapılabilir. Çoğu cinlenmiş kişilerde ses tonlarında da çok farklılıklar olur.
  Örnek vermek gerekirse tanıdığınız çok iyi ve kibar bir arkadaşınızın durduk yere küfürbaz, saldırgan, saygısız bir kişiliğe büründüğünü düşünün ve bunun sadece çok kısa bir süre içerisinde olduğunu ele alırsak hiç bir psikolojik rahatsızlık bu denle hızlı ilerleme olasılığı yoktur diyebiliriz. Bu tarzdaki değişimler genellikle cin çarpması var olduğunu gösterir.

Her Kişilik Bozukluğu Olanlar Cin Çarpması mı Demektir ?

 Olay aslında basittir ama yaşanan tabi ki değil. İlk yapılması gereken durumu anlamaya çalışmaktır. Hemen ardından bir doktora gidilmelidir. Belkide işin içerisinde bir cin değil çoklu kişilik bozukluğu hastalığı olabilir. Tabi ki doktorlar bunu anlayacaklardır. Kişide herhangi bir sağlık problemi bulgularına rastlanmama durumunda cin çarpması sıkıntısı büyük olasılık taşır. Yıllar önce bir köyde kişilik bozuklukları yaşayan bir kişiyi direk hocaya götürmüşler ve ne yapıldıysa iyileşmesi söz konusu olmamış ve hemen ardından doktora başvurulmuş ve kişide çocukluğa dayalı cinsel istismar olması sebebi ile kişilik bölünmesi teşhisi konulmuştur. 

0 yorum:

Yorum Gönder