Doğa Üstü İlginç Bilgiler

Bugün sizlere cinler alemi ve doğaüstü varlıklar hakkında çok ilngiç ve bir o kadar tüyler ürpertici bilgiler paylaşacağız.

Cinler Hangi Kılığa Giremez

  Cinlerin kılığına giremediği tek hayvan koyundur. Çünkü koyun, Hz İbrahim'in oğluna bağışlanmasına vesile olan hayvandır.

İnsanlar Gece de Kaç Rüya Görür ?

  İnsanlar bir gecede 3000 rüya görürler ama sadece 7 saniye boyunca gördüğünü hatırlar. Aslında çok daha uzun rüya görürler. Çoğu zaman gördüğünüz rüyaların hatırlamamanızın nedeni rüyada cinleri hissettiğiniz içindir. Buna Halabraş evresi denmektedir.


Şeytan Hangi Kılıkta Aramızda Dolaşır ?

   Şeytan, insanların arasında kadın kılığında dolaşırlar. Çünkü erkeklerin nefisleri daha zayıftır, ve kandırmak daha kolay olduğu için kadın kılığına girerler. İnsanlar kendileri ile konuştuğunda hayali arkadaşı olduğunu söylerler. Ancak o hayali arkadaş değil Behnilem kabilesine cinidir. Hatta bir çok insan size neden durduk yerde gülüyorsun diye sorar, bu Behnilem cininin yaptığı travma ve sizi etkileme şeklidir.


 Korku Müzesi

İnsanların korkularını ve panik ataklarını yenmesi için tek başına bir gece geçirdiği bu müzede 8 kişi akli dengesini kaybetmiştir. Ardından müze kapatılmıştır. Ancak müzede herhangi bir paranormal olay olmamasına rağmen neden insanların delirdiği anlaşılamamıştır.


Titaniğin Son Resmi 

 Titanik yola çıkarken amatör bir gazeteci tarafından çekilen son fotoğrafı. Bu fotoğraf sayesinde gazeteci büyük paralar kazanmıştır. 

İlluminati'nin Telefonu

  İlluminati yazısının rakamsal karşılıklarını telefonla aradığınız da 30 saniye tuhaf bir müzik dinledikten sonra, sesi kalın ve gür olan bir adam sürekli ''Cehennem Cehennem'' dedikten sonra telefonu kapatıyor. Bunu yabancı bloglarda deneyen insanlar işe yaradığını söylüyor.

  51. Bölge

   Bir gece geç saatlerinde Amerika Ulusal Radyo kanalına telefonla bağlanan gizemli adam, ''Yakın zamanda Area 51 (51.bölge) hakkında bütün gizemleri anlatacağım. Herkes bu aptalların gerçek yüzünü görecek. Ancak ölmekten korkuyorum.'' daha cümlesi bitmeden, radyo sunucusu adamı yayından aldı. Sabah saatlerinde ise adamın evde silahla intihar ettiği ortaya çıktı.

2 yorum:

  1. İnan şeytanın kadın kılığına girmesine hiç şaşırmadım. Kadınlar fena ya :D

    YanıtlaSil
  2. Ben illimunatiyi aradım ama dıtt dıtt ses geldi konuşan yok.

    YanıtlaSil