Cinlerin Bilinmeyen 4 Özelliği

  Genelde cinlerin insanlara verdiği zararlar ve onlardan korunma yolları anlatılır bu gün sizlere cinler hakkında daha ilginç bilgiler vereceğim. Cinler nasıl varlıklardır ve akli dengeleri nasıldır. Cinler in çok önemli birkaç özelliği vardır ki, bu hususlar konuyu dikkatle tetkik edenlerin asla gözünden kaçmaz.
1. Cinler`de mantıksal bütünlük yoktur. Asla sağlıklı düşünemezler
2. Cinler`de büyüklük duygusu aşırı gelişmiştir. Sürekli insandan üstün olduklarını düşünürler ve kendileri arasında da büyük çekememezlik vardır.
3. Cinler`de kendini kontrol mekanizması çok zayıftır. Kendi başlarına bir iş yapamazlar sürekli toplu halde yardımlaşarak işlerini halletmeye çalışırlar.
4. Cinler`de sürekli tekrarlar mevcuttur. Özellikle insanlar ile konuşurken sürekli aynı cümleyi kurarlar ve cümleleri genel olarak kısa ve anlamsızdır.
 Hangi isim altında, dünyanın neresinde olursa olsun verdikleri tebliğlerde daima yukarıda saydığımız bu dört esası  tüm cinlerde aynıdır. Sadece bazı halimleri olduğu bilinmektedir. Onlarda Müslüman cinlerden çıkmaktadır. Akıl konusunda diğerlerinden daha zeki ve mantıklı oldukları eskiler tarafından söylenmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder