Marsta Savaşçı Uzaylı

 
Marstaki silahlı uzaylı
  Arkadaşlar bu resimde görülen uzaylı 2014 yılında çekildiği iddia edildi. Hemen ardından bilim adamları ve bu konuda uzmanlar tarafından gerçek olmadığı kabullenildi. Bunlar olurken NASA bombayı patlatan bir haber yaptı. Bu resimdeki silahlı uzaylının gerçek olduğunu söylediler.
  Şimdi kafa kurcalayan bir konu ise uzayda ve insanlar tarafından çekilmiş binlerce belirgin veya belirgin olmayan bir çok uzaylı resmi çekildi. Bunların neredeyse yarısından fazlasına sahte olarak kabul eden NASA nasıl oluyor da bu kadar belirgin ve daha önce tek bir örneğine rastlanmamış silahlı bir uzaylının marsta resminin gerçek olduğunu iddia etmesi hatta kesin demesi bence 2 yola çıkar gibi gözüküyor.
  İlk olarak bu marslının gerçek olduğunu ele alırsak. Dost canlısı olmadıkları aşikardır. Ancak mars bilindiği üzere 55 milyon km uzakta buda bir uzay mekiğinin 20.000 km hıza ulaşabildiğini hayal edersek 115 günde tamamlaya bilir. Bu uzaylıların bizim teknolojimiz gibi hala bu uzunlukta ki dünyalar arasında yolculuk yapamadıklarını kanıtlar ve diğer bir teoriyi desteklemiş olur. Bu teoride marsın aslında dünya gibi solunur bir havaya ve sisteme sahip olduğu, orada ki varlıkların bir nükleer kıyamet yüzünden  mars atmosferini kaybettiği teorisidir. Belkide evrimleşmiş olabilirler. Şimdi gelelim diğer yolumuza. NASA hakkında bir çok iddia ve teori vardır bunlardan bir tanesi uzaylı teknolojisini kullanarak yada onlar varmış gibi üretikleri teknoloji ile uzaylılar saldırdı diyerek kendilerini dünyanın tek hakimi yapmak. Bu fotoğraf belkide insanların bakın onlar var ve silahlı tehlikeli fikrini beyinlere yerleştirmek olabilir.
  Bu uzaylı resminin gerçek mi değil mi ? Bilinmez ama her iki teoride cidden bizler için tehlikeli diyebilirim.

0 yorum:

Yorum Gönder