Transformers 5: Son Şövalye

  
  Son Şövalye adından da anlaşılacağı üzere serinin son filmi olabilir.  Transformers bu sefer serinin özündeki efsaneleri paramparça etme hedefini kafasına koymuş gibi gözüküyor. İnsanlar ve Transformerlar arasında büyük bir savaş çıkıyor, Optimus Prime ise gitmiş. Geleceğimizi kurtarmanın yegane çıkar yolu geçmişin sırlarında ve Transformerların dünyadaki gizli geçmişinde bulunan sırlar ve bu sırları çözebilecekler mi ? Yoksa insanlığın sonu gelecek mi bilinmiyor.

  Dünyayı kurtarma görevi Cade Yeager Bumblebee; bir İngiliz lordu ve bir Oxford profesöründen oluşan sıradışı bir birliğe kalıyor. Ekip savaş konusunda kesinlikle becerisiz olsalarda zeka olarak istenileni vereceklerdir. Hep güldürecek hemde duygusal anlamda bizlerin kalp atışlarını hızlandıracaklar. Sevilen fantastik serisi Transformers filminin 5. devam halkası olan Transformers 5: Son Şövalye'nin yönetmen koltuğunda serinin ünlü yönetmeni Michael Bay oturuyor. Filmin başrollerinde bir önceki filmin Cade Yeager'ı Mark Wahlberg, Laura Haddock, Anthony Hopkins, Josh Duhamel ve Santiago Cabrera yer alıyor.

Transformers 5: Son Sövalye Vizyon Tarihi:


Vizyon tarihi 23 Haziran 2017- (2s 29dk) -Yönetmen Michael Bay -Oyuncular: Mark Wahlberg, Isabela Moner, Anthony Hopkins -Tür Aksiyon, Bilimkurgu -Ülke ABD

Transformers 5: Son Şövalye Fragmanı:


0 yorum:

Yorum Gönder