Google Adsense

  
  Adsense, tüm web site sahiplerinin hayali ve en önemli para kazanma unsurlarından bir tanesidir. Websitesinde para kazanmanın en güvenilir yollarından bir tanesi de adsense sahibi olmaktır. Bildiğiniz üzere adsense, Google şirketine ait bir reklam ajansıdır. Yapmanız gereken bir web sitesi oluşturmak ve özgün içerikler girerek bir kaç ay sabırlı olmaktır. Aksi taktirde adsense hesabınız onaylanmayacaktır. Google, en çok dikkat ettiği noktalar web site içerisinde ki içeriklerdir. Asla yapmamanız gereken adult içerikler, film ve müzik yani telif hakkı içeren konular, intihara teşvik eden içerikler ve uyuşturucu, alkol tüketimi özendirici içeriklerden uzak durmanız gerekmektedir.    
  Bunlara dikkat ederek bir kaç ay özgün konu girdikten sonra adsense başvurunuzu yapabilirsiniz. Büyük ihtimalle ilk onayı alacaksınızdır. Şimdi yapmanız gereken daha dikkatli olmanız artık google sizin sitenizi daha yakından takip ediyor olacaktır. En fazla bir kaç hafta içerisin mail adresinize gelecek onay mailinden sonra adsense reklamlarını sitenize ekleyerek para kazanabilirsiniz. Artık dikkat etmeniz tek gereken hesabınızın ban yememesi için dikkat etmeniz yeterli olacaktır.

  Reklamlarınızdan para kazanmaya başladığınızda 200 tl ulaşmanız halinde Google tarafından pin kodunuzu içeren bir mektup alacaksınız bu yüzden adresinizi doğru ve eksiksiz girmeniz gereklidir. Gelen mektupta, adsense hesabınıza girerek oradaki pin kodunu aktif hale getirdiğinizde artık ödeme alabilirsiniz. Bol kazançlar.

2 yorum:

  1. Sitem 4 aylık günlük hiti bin ve üstü sizce kabül edilir mi ?

    YanıtlaSil
  2. Bu konuyu Google foruma yazarsan detaylı bilgi alırsın. Öncelikle siteyi görmek lazım ve özgün içerik kesinlikle önemli

    YanıtlaSil