Dünyanın Konustugu Sihirbaz Steven Frayne


  Steven Frayne, gelmiş geçmiş en iyi ve sırları çözülmemiş sihirbazlardan bir tanesidir. Sokak ortasında biran da uçabilir ve tuhaf  gösteriler yapabilen sihirbazın bir çok kişinin sırrını çözmeye çalışma çabaları boşa gitti. Özellikle uçabiliyor olması ve bunu özel bir sahnede olmadan istediği an yapabilmesi kafaları kurcalıyor dersek inanın yalan atıyor olmayız. Aslen Müslüman olan ve Londra doğumlu sihirbazın Türkiye'de gösteri yapacağını duyurması hayranları için heyecan ve merak uyandırdı.
 Steven Frayne, insanları şaşırtmanın onu var ettiğini düşünüyor. 29 yaşında bir anda ne oldu da dünyanın en iyi sihirbazlarından oldu bilemiyoruz ama en iyisi olduğu aşikar.

Steven Frayne söyleyişi;

- Sergilediğiniz gösteri numaralarınız ne kadarı yeteneğe, ne kadarı bilimsel ve teknik özelliklere dayanıyor.
- Yaptığım numaraların hepsi benim yeteneğim ve odaklanmama, beynime ve hafızama bağlı. Ayrıca şovumun çekimleri için sokağa çıktığımda gözlem yeteneğimi kullanarak her gün karşılaşılamayacağınız insanları seçiyorum.

- En büyük Hayranınız ve en büyük rakibiniz kim?

- En büyük idolüm büyükbabam. O, sihirbaz değildi. Ancak eli çabuk biriydi ve biraz hilebazdı. Bana çocukken okuldaki kabadayılardan kurtulmama yarayacak bir sürü harika numara öğretmişti. En büyük rakibimse kendimim. Sürekli mükemmelliği yakalamaya çalışmak beni oldukça zorluyor.

0 yorum:

Yorum Gönder