M.Ö 4.000

 

  Milattan Önce 4.000 yılında bulunan uzaylı heykelleri uzun incelemeler sonucunda bile kimin yaptığı ve nasıl yapıldığı hala tespit edilemedi. O günlerde insanlara görsel sunumu olmadığı için bu şekilleri nasıl yaptığı aşikardır.  


  M.Ö 4.000 yılına ait arkeolojik kazıda bulunan yapıtlar bir hayli ilginç. M.Ö. 4.000  yüzyıla tarihlenen bu iki killi sürüngen varlıkları Irak'taki Bağdat Müzesinde bulunurlar. Her ikisi de bir tür var görünüyor üzerinde üniforma. Gözleri bedenlerinin geri kalanı ile orantısızdır ve bazılarının gezegenimizi yaşamış olduğuna inanılan "Griler" le yabancı görünüş açısından benzerlik gösterir . Adam bir çeşit alet tutuyor ve kadının göğsünde emziren bir bebek var gibi gözüküyor ve her iki heykelde sürüngen gibi görünüyor. Heykelin detaylarına indikçe her bölge ve organ en detaylı şekilde işlenmiş saten garip olanda yazdığımız tarihin bu yapıtın yapılmasının imkansız olduğudur.
  Aynı buna benzer diğer yapıtlarsa doğu Çin heykelleridir. Onlarda uzaylıya benzer şekillerde yapılmıs ama üstlerine astronotların giydiği elbiselerin işlenmesidir.


0 yorum:

Yorum Gönder