Rüyada Mezarlık Görmek Ne demek ?

  Rüyada kendini mezarlık ve mezarın içerisin görmenin anlamı nedir ?

  Her insan rüya görür sadece kimimiz hatırlar kimimiz ise hatırlamayız. Bazı rüyalar ise kabus olarak nitelendirilir. Bazen rüyamızda kendimizi mezarın içerisinde veya mezarın başında görürüz bu rüyalar genelde pisliği ve cünüp gezmeyi işaret eden rüyalardan biri olabilir ama bu tarz rüyaların gerçek anlamı cinler tarafından rahatsız edilmek anlamında daha derin bilgiler vardır. 
  Rüya tabirleri yaşanmışlıklara göre nitelendirilir. Mezar içerisinde cesetle olduğunu görmek ise abdest almadan yattığımızda bir cinin bizi rahatsız etmesidir. Bedenimiz ve ruhumuz savunmasız haldedir. Rüyalar aslında çok geniş kavrama dayanır. Bilinç altı rüyalar farklı dini rüyalar farklıdır. Bilinç altı rüyalarımızda çok etkilendiğimiz, korktuğumuz veya sevindiğimiz bir anımızın bilinç altımızdan rüyalarımıza yansımasıdır. Daha doğrusu doktorların dediği budur.
  Sürekli rüyalarınızda pislik olan yerlerde veya mezarlık, mezar içerisinde vede ölüler ile görüyorsanız yatmadan önce abdest alın ve bildiğiniz dualardan içten gelerek okuyarak uyuyunuz bir kaç gün içerisinde kabusların son bulduğunu göreceksiniz. Diğer bir sebebi ise çok sıkıntılar içerisinde iseniz maddi, manevi bu gibi sorunlarda ruh etkilenir kabusların sebebi olabilmektedir. Unutmayın beden hastalandığında ilaç yada dinlenerek geçebiliyor ama ruhun iyileşmesi çok zordur. Rüyalar alemi ile ruh direk bağlantılıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder