Korku hikayesi Bölüm 1 (Şeytan Adası)

  Merhaba arkadaşlar bugün bir korku hikayesi serisine başlıyoruz ve bölüm bölüm sizlere aktaracağım. Yazımızın ismi Şeytan geçmesi.
  Asırlar önceden beri şeytan adası söylentileri Murat'ın aklına iyice yatmaya başladı. Murat son zamanlarda sadece bu konu üzerine yoğunlaşarak hikayeleri takip ederek araştırmaya başladı. Ege açıklarında küçük bir ada olan şeytan adası, harita da bile yeri bilinmemekte olup ada içerisinde yaşayan insanların olmadığı da biliniyordu. Murat araştırdıkça daha da ilgisini çekmeye başladı ama tek sorun murat varlığı bile belli olmaya bu adaya nasıl gidecekti. Araştırmalarını tamamlarken eski bir yazıya denk geldi. Yazıda şeytan adasında yaşananları ve bulunması için bir kaç ip ucu barındırıyordu.
  Şeytan adasında yaşayan insanların bir anda kaybolmaları ve eşek adasında bulunan bir tünelin 12 kilometrelik yolun sonunda şeytan adasına vara bileceğini anlatan yazı Murat'ın yola çıkmasına yetecek değere sahip kaynak olmuştu. Lakin kafasını kurcalayan bir soru vardı bir ada da nasıl tünel olur ve 12 kilometre gidilebilirdi. Denizin içerisinden yüzerek mi yol alacaktı yoksa koca ege denizinin altında bir tünel mi vardı. Murat çok geçmeden kafasında ki soruları bir kenara bırakarak eşek adasında ki tünel ve girişleri araştırmaya başladı ama turistlerin bildiği ve değeri olmayan sonuçlara vardı. Artık çaresi yok Murat o adaya gidecek ve ne pahasına olursa olsun bu tüneli bulacaktı. İçinde hem korku hemde heyecan barındırıyor, hemde bu yeni keşfi yapmayı ölümüne arzuluyordu.
  Murat eşyalarını toplamaya başladı. Sabah yola çıkacaktı. Oturduğu yer İstanbul'du ilk olarak eşek adasına geçmek için gerekli hazırlıklarını yaptı. O gece heyecandan sabaha kadar uyumadı. Sabah olduğunda ise usulca eşyasını alarak evden çıktı. Yol üzerinde bir börekçide ufak bir atıştırma yaparak sigarasını yaktı. Artık yepyeni bir yolculuğa çıkacak ve yeni bir ada keşfetme hayali ile son nefes sigarasını alarak otobüsüne binmek üzere ayağa kalktı. 7 saatlik yolculuğun üzerine Çanakkale'ye ulaştı ilk olarak yapması gereken boscaada'da ulaşması gerekecekti ki saten kısa bir yolculuk içerisinde boscaada ya ulaşım kolaydı. Çanakkale'de biraz mola verdikten sonra geyikli giden araca binerek 2 saatlik yol ardından iskeleden boscaada ya gidecek olan gemiye bindi. Eşek adasına oradan geçecek ve birazda diğer adaları dolaşarak yöre alkından şeytan adası hakkında bilgi toplayacaktı.

Korku hikayemizin ilk bölümü burada bitiyor devamında görüşmek üzere..

0 yorum:

Yorum Gönder