HOLLYWOOD FİLMİNDE TAYYİP ERDOĞAN TEHDİT Mİ EDİLDİ ?

  Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan hakkında subliminal mesaj verilen Hollywood filmi olan Spectral adlı filmde Türkiye'yi ve Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit mi ediyor ? Video da amerikan ordusu bir düşmanı silah gücü ile yok etmeye çalışıyor ve yok olan düşman sahnesinde Recep Tayyip Erdoğan bir an ölürken buharlaşan askerin yerine yüzü gözüküyor ve bunun anlamı gizliden bir mesaj mı vermek istiyorlar yoksa sadece bir tesadüf mü?

 Film izlerken sahneler hızlı geçer bizler sadece film oyuncularına odaklanmış oluruz ve çevresel yönlerini fark etsek te anlamayız ve filmlerde verilen bazı gizli mesajları görmeyiz. İşte bugün o gizli mesajlardan birini, Türkiye'yi tehdit eden o film sahnesini SPECTRAL filminden bir sahne resimlerini inceleyeceğiz. Bildiğiniz gibi subliminal mesajlar, videolarda veya reklam afişlerinde kullanılmaktadır. Görebilmeniz için o kareyi durdurup incelemeniz gerekir fakat beyniniz siz bilmeden o kareyi zaten görüp işledikten sonra bilinçaltı hafızanıza aktarıyor yani bunu otomatik yapıyor.

  Böyle bir durumda yapılması istenen ve psikolojiniz yeniden biçimlenmiş oluyor. Yada dünya da olacak başı şeyler bu şekilde de gizlenebiliyor. Örneğin gölçük depreminen 2 yıl önce bir film sahnesinde ABD Başkanın Türkiye'ye gittiği sırada 7.3 şiddet deprem olması ve binlerce insanın ölmesini anlatmasıydı. Bu filmden tam 2 yıl sonra 7.6 şiddetinde deprem meydana gelmiş binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.

İşte O filmden Tehdit Sahnesi Resimleri





0 yorum:

Yorum Gönder