Uzaydan Gelen Fırtına Bu yılın En Doğa Üstü Filmi


uzaydan gelen fırtına

  Uzun zamandır sabırla beklediğim filmler arasındaydı. Özellikle benim gibi Gerard Butler hayranıysanız bu film kaçmaz diyorum. Filmin fragmanlarından anladığım kadarıyla 2012 kıyamet filmi senaryosunu hatırlarsanız. O filmin daha moderinize, efekt ve bilim kurgu olarak karşımıza çıkmış. Bu kez doğa yerine bilimsel buluşlar dünyanın sonunu getirmeye hazırlanıyor. Bu buluş belli teknoloji ile iklimlerin kontrol edilebilmesine imkan sunuyor. Uzaydan gelen fırtına dünyayı etkisi altına alıyor.

  Dünyadaki iklim değişikliği pekte insanların yararına ve masum olmadığı anlaşılıyor ve insan ırkını tehdit eder hale geliyor. Dünyanın her yerini saran uydulardan oluşan bu sistem doğal afetleri önleme ve hava durumunu kontrol etme görevini 2 yıl başarıyla sürdürdükten sonra yaşanan teknik bir arıza, her şeyi alt üst etmiş insanlar arasında ölüm kalım savaşı başlar. Dünyanın bir manyetik fırtına sonucunda yok olmasını önlemek için birilerinin uzaya giderek uydulardaki sorunu çözmesi gerekecektir. Tabi bu kişi Gerard Butler olacaktır. Uzaydan gelen fırtına filmi 20 Ekim 2017 Tarihinde ülkemizde vizyona girecek.
 Uzaydan gelen fırtına filmini izlemek için linke tıklamanız gerekecek, daha önce fragman koyduğum için telif hakkı ile karşılaştım. Ele ki yerli filmleri bırakın fragman yazı olarak bile yayınlamam. :)

Uzaydan gelen fırtına fragmanı


0 yorum:

Yorum Gönder