Hoia Baciu Ormanı

 
Hoia Baciu Ormanı- Transilvanya
  Bir çok toplumlar tarafından dünyanın en doğa üstü ormanı olarak görülen Hoya Baciu, Transilvanya'da pek açıklanamayan, ürkütücü hikayeler ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca, ağaçların görünüşte doğal olmayan yollarla bükülüp bükülmesi ormanda bir korku filmi hissi vermektedir.

  Hoia Baciu ormanına gelen birkaç ziyaretçi, gezilerinden korkarak, yanıkların ve kızarıklığın vücutlarında belirgin bir sebep olmadan ortaya çıktıklarını iddia ederek geri döndüler. Bazıları ürpertici ağaçlar arasındaki araştırmaları sırasında kaybolduklarını ve saatler sonra çıkabildiklerini  ve son saatlerinin hiç birini hatırlamadıklarını söylemişlerdir.

 Birçok insan ve topluluklar yaşanan bir dizi garip olaylardan sonra hayalet görüntülerin ormanda dolaştığına gerçekten inanıyorlar ve yerliler kesinlikle ayak basmayı reddediyorlar. Özellikle yüzen kafalar ve karanlıktan çıkan sesler söylentileri de halk arasında ciddi olarak konuşulmaktadır.

  1968'de Alexandru Sift'in adında ki araştırmacının, UFO olduğuna inanmaya devam edenlerin ormanda bir fotoğraf çektiğinde başladığının altını çiziyor. Başka bir ısrarlı korku hikaye, bir çobanın, 200 koyunla ormanda girerek bir daha asla çıkamadığını ve bir izine bile rastlanmadığını anlatmaktadır.

  Devam eden hayalet ve UFO söylentileri , burada yaşanan garip olayların ardında ne olabilir diye bir ipucu aranılsa da bir keşif yapılamamıştır. Paranormal uzmanlar Hoia Baciu'yu okumak ve ürpertici sırlarını dünyaya anlatırken bu ormanda olan doğaüstü olayların nedenini bulmaktan henüz vazgeçmiyorlar.

0 yorum:

Yorum Gönder