Bebek Kamerasıyla Hayalet Görüntülendi!!!

 

  Avustralya'da evinde garipliklerin olduğundan şüphelenen anne, çocuk odasına yerleştirdiği kamerayla odadaki hayaletleri kaydettiğini iddia etti. Bu olay ülkede bazı  tartışmalara neden oldu. Yates isimli genç annenin Facebook hesabında paylaştığı videoda küçük kızı Ruby'nin beşiğinin üzerinde ve etrafında havada süzülen yuvarlak bir ışık gördüğünü söyledi. Anne Yates, havada süzülen küreye benzer bu cisimleri görene kadar hayaletlere inanmadığını özellikle vurguladı. Küçük kızı ve kendisinden başka hiç kimsenin olmadığı esnada odanın kapısının kapandığını da açıklamalarına ekleyen kadın, "Korkudan ödü kopmuş bir anne" Başlığı ile gazeteler duyurdu.

 Yates gazete ve TV'lere verdiği yorumlarda; "Ruby'den büyük, oturabilen ve ayakta durabilen bir bebek gördüm. Hayalet bebeğe eşlik eden bir de yetişkin hayalet vardı. Hayaletleri hiçbir zaman kötü ruhlar olarak değerlendirmedim. Yetişkin olan hayalet, dikkatle izleyen, nazik birine benziyordu" Dedi ve durum işin içinden çıkılmasını daha zor bir hal aldı.

  Bu haberin doğrulu nedir bilemem ama sosyal medyada patlama yaşadığı gerçek. Bazı yorumcular ise o evde daha önce ölmüş birilerinin hayaletleri olabileceğini kimileri ise (Bizim ülkemizden) cinlerin olabileceğini düşünüyor, Yates şu an yaşadığı evde, daha önce yaşlı bir adamın ölmüş olduğunu açıkladı ki aslında çoğu evde insan ölür . Mesela benim oturduğum ev 40 yıllık ve 40 yıl boyunca ille birileri ölmüştür değil mi ? Ama yok arkadaş tam elimde telefon pat geliverse bak sen işe :) Kadın akıllı hemen Facebook sayfasında hayaletlere ait iki video paylaşmış ve Yates'in videoları yaklaşık 2.500.000 kez izlendi. Sonuç olarak kendimi iyice gariban hissettim. Hayaletler bile gelmiyor ki çekelim bir patlama yaşayalım. Ya işi düşen biri çalar kapıyı yada hırsız :(

0 yorum:

Yorum Gönder