Nazar Boncuğunun Gerçek Şeytani Yüzü

  Hepimiz nazar değmesin diyerekten çocuklarımızda ve evimizde nazar boncuğu bulundururuz. Aslında iyi olduğunu sandığımız Nazar boncuğu bizler için tehlikenin ta kendisidir.


   Piramitlerden tutunda bir çok tarihi mekanlarda bile birinin içinde Şeytan’ın evi saklıdır, dedik. “Piramit”in üzerindeki “her şeyi gören göz” denen sembolde, Şeytan’ın Kabe’yi,Âdem’i ve Yaradan’ın yarattıklarını takip ettiğini ve bugün de bu olgunun devamının olduğunu söyledik. Şeytan ve Şeytanîlerin hain izleyen gözü Yaradan’ın yaratışını takip ediyor. Bugün Şeytan için hizmet verenler birçok bilim dalını müdahale ederek kötü emellerini de etki etmiştir. Oysa Yaradan, asıl her şeyi görendir.

  Bunu bildiklerinden her şeyi yapacak yüzsüzlüğü yapacaklar, Allah inancını insanlık bilincinden silmek çabasındadırlar. “Her şeyi gören göz”ün insanlığa bakışı, Yahudilerin Masonik hain bakışıdır. Her türlü bilgileri kendi emelleri uğrunda, insanlığın aleyhine kullanırlar. Her şeyi bilen ancak Allah’tır. Bu hain bakışlarından Allah’ı habersiz sananlar şu ayeti okuduklarında kendilerinden geçecektir.

ALLAH GÖZLERİN “HAİN BAKIŞLARINI” BİLİR, GÖNÜLDE GİZLEDİKLERİNİ DE…” Mümin / 19
 Nazar boncuğu yani Göz sembolünün muskalardaki yeriyle ilgili olarak, geçmişten günümüze sürdürülen bu Şeytanî çakallıktan bahsedelim. Günümüzde, özellikle mavi üzerinde göz bulunan, ülkemizle de neredeyse özdeşleşen “nazar boncuğu”nun tarihsel bağlamını sandığımız kadar kesinlikle iyi değil. Nedir nazar boncuğu ? Mavi renkte olup, cam ve taş gibi maddelerden yapılan; bebeklere, insanlara, evlere asılan nazarlık. Bugünkü nazar boncuklarının kökeni de Eski Mısır muskalarına ve “her şeyi gören göz” denen Şeytan gözüne dayanmaktadır. Üstelik evde nazar değmesini engellemek yerine evinize cinleri çağırmaktadır.

Bir hadis-i şerifte Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav): “Kim nazarlık, muska benzeri şeyleri söküp kırar, atarsa,Allah ona köle azat etmiş sevabı verir.” buyurur.
  Bugünkü kafamıza yanlış yerleşmiş olan muska alışkanlığı şeytan ve cinlerin göz enerjisiyle de insanlara sihir yapıp etki altına almaktadırlar. Fakat bunlar; bu tip nazar boncukları, zaten onların ritüellerindendir ve büyü araçlarındandır. Bunlar fayda vermez. Sığınılacak merci Allah’tır; ve asla nazar boncukları değildir.

0 yorum:

Yorum Gönder