Yalandır Bu Dünya Özletme Kendini Asla

  

  Evdeysek bir balkona çıkalım etrafımıza bakalım. Ne güzel değil mi ? Her yer kusursuz bir o kadar ihtişamlı. Ne yazık ki o gördüğünüz her şey insana armağan edilmiş lakin insan bu kadar güzellik karşısında sadece şımarmayı seçmiş ve bitmek, tükenmek bilmeyen aç gözlülüğü ile her daim hırslı olmuştur. Peki ben size bu kadar yoğun hayatınızın içerisinde bütün güzelliklerin sadece bir yanılgı olduğunu söylesem. Hayat sadece düşüncemiz kadar keşfettiğimizi, değil mi sonuçta beynimizin algıladığı kadar yaşamımızı sürdürür ve o kadar anlarız. Anlayamadığımız öyle kavramlar vardır ki işte bunlar hayatı anlatacak, hissettirecek ve tüm yaşamınızı kaliteli olmasını sağlayacaktır. 

Ölümün Olduğunu Hiç Unutmamak 


  Kimsenin söz etmekten bile hoşlanmadığı çok nadir aklına getirdiği ve ilginçtir ki aklına gelse bile kendisinin bu olaydan ayrıymış gibi davranması ne tuhaf değil mi ? O an asla kendisinin de bir gün öleceği hiç bir şekilde aklına gelmez. Durum böyle olunca kişi amaçsız ve plansız bir hayat yolu çizer. Sürekli başarısızlıklar art arda gelir. Çünkü benim en saçma bulduğum cahil bir söz olan "sonunu düşünen kahraman olmaz" Cümlesini karakterine işler. Hadi bakalım siz kahraman olun:)

Para İçin Köpek Olmak

  Aslında bu konu çok farklı ayrı bir yazımda uzun uzun yazılabilir. Bir çok insanın para için yapamayacağı hiç bir şey yoktur. Bu gibi insanlar karakter, kişilik ve buna benzer özelliğe sahip değillerdir. İnsanlıkları sadece üzerinde ki et parçasından ibarettir. Kesin olarak en dipteki insan terimidir. Diğer yandan büyük güçler tarafından borçlandırılan ve paraya muhtaç bırakılan insanlar vardır. Temel olarak istenilen Halk uyum düzeninin bozulmasını sağlamaktır. Ülkemizin en büyük özelliği aile kavramıdır. Bu sistem ile aile düzenini yıkarak düzensiz bir yaşam stili aşılanır. 

Sevgi, Saygı

  Evet artık ülkemizde, ailelerde ve toplumsal alanlarda mumla aranan manevi değer. Ele ki son nesil hiç tanışamayacağı için kaybetme gibi de bir lüksü olmayacaktır. Siz siz olun elinizde ki bir damla sevgiyi ve saygıyı ufaklıklara aşılayarak uygulamalarını sağlayın. 
  
  Sonuç olarak üç temel insanlığı kurtarabilir. Herkesin mutlu olsun yada olmasın daha kaliteli ve huzurlu yaşamasına yetecektir. 

0 yorum:

Yorum Gönder