De Palma Garip Cinayeti

 
şeytan
  1972'de bir köpek, sahibinin evinin arka kapısına çok garip bir şey getirdi. New Jersey'deki Springfield'taki uçurumun üstünde neredeyse tamamen parçalanmış bir insan öncülünü kokladı ve ustasına geri çekti ve ustasına ne olduğu konusunda büyük bir şok verdi. Adam polise haber verdi ve kısa bir aradıktan sonra kolun ait olduğu cesedin kalıntılarını buldular. Kalıntılar altı haftadır kayıp olan Jeannette DePalma'nın kalıntılarıydı.

  Ayrışan vücudunu buldular mı sadece yattığı yerde garip nesneler vardı. Söylentilere göre kız yerel bir cadı cadı tarafından kurban edildi. Diğerleri Satanistlerin gizlice ritüel amaçlarla onu öldürdüğüne inandılar.Cinayetle ilgili en garip şey, olayla ilgili bir yazı planlama aşamalarında kimsenin bu konuda konuşmak istemediği gerçeğiydi. 30 yıldan sonra bile, bölgede yaşayan insanlar, görüşlerini açıklamayı reddettiler ya da yaşadıklarına inandıklarını düşünüyorlardı. Röportaj yapılan bir kişi gerçek adını kullanmak istemedi ve bu yerel polis departmanını da içeriyordu.

depalma gazete


  Davadaki liderler geleneksel tarzda gelmedi. İnsanlar, adreslerini ve isimlerini atlayan isimsiz mektuplarla gönderildi. Harflerin biri günlükleri Jeannette'nın vücudunun etrafına yerleştirilmiş ki ve o yazar o birçok nedenden dolayı onun adını ortaya koyamayacağını dile getirdi.

  Başka bir isimsiz yazar, bölgede Cadılar Bayramı'nda bir çocuğu öldürmeyi planladığı bir cadılar hakkında bir şeyler bildiğini yazdı. Yazar o sırada bir çocuktu ve tatil için hile veya terapi yapmaktan korktuğunu hatırladı. Yine bir mektupta yazar annesinin DePalma'yı tanıdığını ve 1972'de aynı yaşta olduklarını belirtti. Bu mektup ayrıca cinayetin gerçekleşmesinden sonra hayvanların öldürüldüğünü ve ağaçlara bağlandığını belirtti.

  Tüm harflerde, cadılar veya Satanizm sözü edildi. Onlardan birisi, DePalma'nın şeytani uygulamalarla karıştırılmayacak çok dindar bir kız olduğunu yineledi. Bununla birlikte, yazar, Jeannette DePalma'nın yaşlandığında biraz "vahşileşmeye" başladığından da bahsetmektedir.Jeannette DePalma'nın öldürülmesi, vücudunun bulunmasından yaklaşık iki hafta sonra büyük bir haber oldu ve ardından etrafındaki mutlak sessizlik başladı ve kaldı. Onun katili hiç bulunamadı.

0 yorum:

Yorum Gönder