Bebeklerde Burç Özellikleri Nelerdir ?

 

 Her zaman kendimiz için burçlara bakarak fikir sahibi olmaya çalıştık peki bebekler içinde burçların önemini biliyor musunuz ? Bizlerde olduğu kadar bebeklerinde kişisel gelişimini ve davranışlarını etkilemekte hatta ruhani durumlarına da etki edebilmektedir. 

 Yengeç Burcu 


  Yengeç burcu bebekleri, çok sevimli ve ilgi isteyen bebeklerdir. Belirgin ve komik mimikleri vardır. Sürekli şefkat ister. Onu sık sık öpüp kucaklarsanız çok daha mutlu olur. Duygu dünyası, çok geniştir. Adeta hayal aleminde yaşar. Hayalleri gerçekleşmediğinde ise sessizleşir ve içine kapanır. Bu bebekler, kendilerini çok uzun süre tek oynayabilirler Bu yüzden, anneleri bir bakıma şanslıdır. Nostaljik bir yapıya sahip alışkanlıklarına bağlı bebeklerdir. Bir nevi özel bebeklerdir.

Akrep Burcu


Akrep burcu bebekleri, çok hırslı ve mücadelecidirler tabiri caizse tuttuklarını bırakmazlar Sürekli kazanma arzusu olduğundan; hayatı, bir savaş alanına benzer. Oldukça sert ve soğuk görünüşlüdürler. Çabuk öfkelenirler. Ama sevdikleri insanlara çok bağlıdırlar. Zekidirler. Baskıdan hoşlanmazlar ve ters tepki gösterirler Ona istediklerinizi yaptırmak hayli zordur.

Yay Burcu


Yay burcu bebekler neşeli, sevecen, arkadaş canlısı, uysal bebeklerdir. Çok dürüsttürler. Oldukça meraklı ve araştırmacı yapıya sahiptirler. Tüm bu güzel özelliklerin yanında maalesef çok savurgan ve eli açıktırlar. Parayı kullanmayı bilmez, hep parasız kalırlar. Rahatlarına çok düşkündürler. Formaliteleri sevmezler. Hayatta başarılı olmasını istiyorsanız, onu sürekli desteklemeli ve takdir etmelisiniz. Kendi başlarına pek başarılı değillerdir.

Terazi Burcu


Terazi burcu bebekler temiz kalpli, sevimli, çok hassas ve bir o kadar da karar vermekte güçlük çeken bebeklerdir. Seçim yapmak, zorunda kalmak onları strese sokar. Temiz ve düzenlidirler. Sanata yetenekleri vardır. Sakin ve huzurlu bir ortam arzularlar. Yüksek sesle konuşmalara bile tahammül edemez ağlamaya başlarlar.

Oğlak Burcu


Oğlak burcu bebekleri, romantik, azimli, evine düşkün, çalışkan ve uysal bebeklerdir. Uysal olmasına uysaldırlar; ama bir de istedikleri olmayınca tehlikeli bir hal alırlar. Keçi inatları en üst seviyede gelişmiştir. Annesinin dizinin dibinden ayrılmaz. Bu, büyüyünce de böyle olacaktır. Belki yavaş öğrenir; ama çok sebatkar ve isteklidir. Sorumluluk sahibi ve çalışkandır. Bir o kadar da mütevazıdır. Övünmeyi sevmez. Romantizmi onun daha küçük yaslarda aşk peşinde koşmasına sebep olacaktır. Gençlik yaşlarda gençlerin yapmaması gereken bir çok hataya daha çabuk kanarlar aman dikkat.

Koç Burcu


Koç burcu bebeği, dikkatleri üzerine çekmeye bayılır. Her zaman Aleyna Tilki gibi parmakla gösterilmek istenir. :)  Bunun için her yolu dener. Sabırsız ve acelecidir. Büyük olasılıkla erken yürüyüp erken konuşacaktır. Oldukça inatçıdır. Hayal gücü, çok geniştir. İdealisttir. Başarılı olmasını sağlamak için onu destekleyin, sık sık övün. Sert mizaçlı ve biraz da asidir. Göstereceğiniz yoğun sevgi ve şefkat, onun bu sert ve asi yapısını biraz olsun yumuşatacaktır. İşiniz biraz zor ama zeki bir çocuk olduğu için çözersiniz. Şimdiden Size kolay gelsin.

Kova Burcu


Kova burcu bebekleri, bağımsızlıklarına düşkün özgürlük hariç hiç bir şeyi kabul edemezler. Entelektüel bir yapıya sahiptirler. Arkadaşlık etmeyi, konuşmayı, tartışmayı çok severler. Kendilerine has düşünceleriyle çoğu zaman karşılarındakini şaşırtırlar. Ani kararlar verir ve kıvrak zekaları vardır.  Genelde sakin görünürler; ama güvenmemek gerekir, her an her şey olabilir. Okul yaşamındaki disiplin ve monotonluk onu sıksa da arkadaş edinme hevesi onu okula bağlayacaktır. Zekası sayesinde genelde başarılı bir öğrenci olurlar. Bu arada inatlarını da güçümsememek gerekir.

İkizler Burcu


İkizler burcu bebeği, oldukça hareketlidir yerinde duramayan yapıdadırlar. Bütün gün peşinde koşmaktan yorulabilir akşam yatacağınız yatağı bile karıştırabilirsiniz.  Sakın ola ki özgürlüğünü kısıtlamaya kalkmayın; çünkü bu, onu deli eder. Çok zeki ve espritüel olan bu bebeklerin hayal güçleri de çok yüksektir. Her şeyi çok çabuk öğrenen ikizler bebeği, maalesef sebatkar değildir, çabuk sıkılır. Ayrıca yabancı dile yatkındır. Bu konuya yönlendirmek gelişimleri için doğru karar olur.

Boğa Burcu



Boğa burcu bebekleri, oldukça sağlıklı ve güçlü bebeklerdir. Bu, sadece fiziksel olarak değil ruhsal açıdan da böyledir. Çabuk yıkılmazlar. Oldukça düzenli, espritüel ve biraz da yaramazdırlar. Tabii inatçı olduklarını da unutmamak gerekir. Genelde hayatta başarılı olurlar. Hafızaları, güçlüdür; öğrendiklerini kolay kolay unutmazlar. Büyüyünce sakin ve çok iyi bir ev erkeği / kadını olurlar. Eşleri yaşadı.

Başak Burcu


Başak burcu bebekleri, Arkadaş canlısı, güvenilir, becerikli, titiz ve düzenli bebeklerdir. Ağırbaşlı ve sakindir. Ailesine düşkündür. Edebiyat ve sanata özellikle ressamlığa ilgi duyar. Duygularından çok mantığına güvenir. Sevgi isteğini pek gösteremeyen bu bebeğe siz şefkatle yaklaşmalı ve sevdiğinizi belli etmelisiniz. Araştırma, inceleme merakı olan başak bebekleri okul hayatında da genelde basarili olurlar. Büyüdüklerinde de bu böyle gider.

Balık Burcu


Balık burcu bebeklerinin hayal gücü, hiç kimsede yoktur. Onlar hayalle gerçeği karıştıracak kadar hayal kurarlar bir nevi hayal pereslerdir. Çok hassas ve duygusaldırlar. Kırıldılar mı eskiye dönmeleri çok zordur. Sakin görünüşlüdürler; ama hayal dünyalarında fırtınalar kopar. Sempatikliğini kullanarak size her şeyi yaptırabilecek yetenekleri vardır. O, gerçek yaşama adapte olmakta zorlanacağından, yeteneklerini keşfedip yönlendirmek de size düşüyor. Sürekli teşvik edin. Bu, onu başarıya götürecek tek yoldur.

0 yorum:

Yorum Gönder