Geçmişte Yaşadığını İddia eden kadın

  Shanti Deva adında ki Hindistan'lı bir kadın geçmişte yaşadığını iddia etti. Olayları araştıran uzmanlar şokta!!

reelkarnasyon

 1930 yılında yaşanan bu olayın hala sırrı çözülemedi. Hindistan’ın Delphi şehrinde yaşayan 4 yaşındaki Shanti Deva adında bir kız çocuğu, anne ve babasının daha önce Hindistan’ın Mathura şehrinde yaşadığını iddia etti. Daha önceki yaşamında 3 çocuk annesi olduğunu ve adının Ludgi olduğunu da buna ekliyor. Daha sonra aile bu durumu araştırmaya başlıyor.

  Shanti’nin ailesi Muttra diye bir köye gidip, orada daha önceden Ludgi isimli bir kadının yaşayıp yaşamadığı araştırmaya başladılar. Aldıkları cevap ise böyle bir kadının yaşamış olduğu ve kızlarının her dediği ve anlattığı özelliklere uyuyor olması iyice aileyi korkutmaya başlamıştı. Aile bu olaydan sonra kızlarını bu köye götürme kararı alıyor ve 4 yaşındaki küçük kız köye gidince bir anda, o köyün lehçesiyle konuşmaya başlıyor. Çocuklarını ve kocasını hatırladığını ve isimlerini tek tek söylüyor.


Eski yaşamı ile ilgili 24 kanıtı olan Shanti Deva, bu şekilde ailesine de eski yaşantısını kanıtlamış oluyor. Reenkarnasyon’un gerçek olabileceğininde bir kanıtı niteliğinde ki bu olay uzmanlar tarafından detaylı olarak inceleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder